1 saat önce Diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin Sezai Karakoç'un isminin verildiği kongre merkezinin ismini “ÇandAmed” olarak değiştirmesi tepki çekti.

2 saat önce Güncel

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, "Aylık bazda enflasyon oranımız giderek düşecek. Yıllık bazda ise yılın ikinci yarısında hızlı düşüşü göreceğiz. Enflasyon bizim temel önceliğimiz. Vatandaşın sorunu ne ise bizim de sorunumuz odur." dedi.

2 saat önce Güncel

Muğla’nın Milas ilçesinde iki minibüsün çarpışması sonrası başlayan yangın iki minibüs de yanarak kullanılmaz hale geldi. Kazada, 4’ü ağır 10 kişi yaralandı.

2 saat önce Dünya

Ukrayna'nın başkomutanı Oleksandr Sırski, Rusya ile cephe hattındaki durumun daha da kötüleştiğini belirtti.

2 saat önce Batman

Batman’ın Kozluk Kaymakamlığı tarafından taziye evlerinde uygulama birliğini sağlamak üzere ilçe ve belde belediye başkanları, daire amirleri, kanaat önderleri, köy ve mahalle muhtarları ile toplantı yaparak taziye evleri ile ilgili taziye evlerini kullanma esaslarını belirledi.

2 saat önce Bismil

TFF 2. Lig’de deplasmanda Somaspor’u mağlup ederek şampiyonluğu ve TFF 1. Lige çıkmayı büyük oranda garantileyen Amedspor taraftarları Bismil ilçesinde sokağa döküldü.

2 saat önce Dünya

İşgalci israil ordusu, sözde genelkurmay başkanı herzi halevi'nin Gazze Şeridi'ndeki savaşı sürdürme planlarını onayladığını duyurdu.

2 saat önce Güncel

Irak Parlamentosu, “fuhuşla mücadele” yasasında değişiklik öngören tasarıyı oy çokluğuyla kabul etti. Bu yasayla birlikte ülkede LGBT+ bireyleri 15 yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya bırakılacak.

3 saat önce Bölge

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden 1984 Muşspor, Güneş Holding Çankayaspor ile 1-1 berabere kalarak, play-off müsabakalarına katılma hakkı elde etti.

3 saat önce Diyarbakır

TFF 2. Lig'de sezonun bitmesine bir hafta kala deplasmanda Somaspor'u 1-0 yenerek şampiyonluk yolunda büyük avantaj elde eden Amedspor'un taraftarları, Diyarbakır'da kutlama yaptı.