LGBT SAPKINLIĞI

         Dışarıdan abartılmayacak, çok ta dikkate alınmayacak bir cürüm olarak mı? görüyorsunuz bu cinsel sapkınlığı? Hatta kişisel tercih deyip, kime ne mi? demek lazım. Doğuştan gelen, genetik yapının uyumsuzluğu mu desek. Bir insani hak olarak mı görsek.

         Her ne söylersek söyleyelim. Hiçbir gerekçe ve hiçbir mazeret bu sapkınlığı meşru gösteremez. Çünkü yaratılış fıtratında böyle bir eğilim yoktur. Bu sapkınlık sonradan nefsin, pis, kokuşmuş arzularının dürtüleriyle ortaya çıkan bir azgınlıktır.

         İşin garip olan tarafı, tüm kutsal kaynaklarca ve tüm ilahi dinlerde lanetlenen, bu kabul edilemez azgınlık ve çirkin davranışın, adı sanı belli  her yere adalet ve demokrasi dağıtan(!) sözüm ona büyük devletlerin buna yönelik destek mahiyetindeki açıklamalarıdır. Bu fuhşuyata destek veren sadece devletler değil, yurt içinde de sol, marksist, ateist ve manevi değerlerden uzak kesimlerde ciddi bir sahiplenme göstermektedir.

         Dünya üzerinde yaşayan milyarı aşkın müslümanın, kutsalına, kabesine hakaret edeceksin.  Her türlü melaneti gösterip, bunu özgürlük diye çıkıp meydanlarda tepineceksin. Sonra da insanların öfkelenmesine ve tepki göstermelerine anlam veremeyeceksin.

         Yaw arkadaş! Bu millet İslamın aziz mukaddesatı için ser verir, ser alır sizi de ağababalarınızı da cehennemin dibine gönderir. Bunu anlamanız için kaç asır geçmesi gerek. Açın tarih sayfalarını mukaddesata küfredenlerin hazin sonlarını okuyun ibret alın.

         Şu an bu millet sizleri ayaklarının altına almamışsa edebindendir, asaletindendir. Bekleyip sabretmektedir. Kuklayı, kuklacıyı seyredip pisliklerinizi orta yere dökmenizi beklemektedir. Siz zannetmeyin ki tepkisizdir.

         Meselenin üç beş ağaç olmadığını LGBT tadında hain niyetlerinizi çok iyi tahlil etmektedir. Ancak sabretmektedir. Sabrının zorlanmasından hiç haz etmediğini 15 Temmuz da görmüştünüz.

         Ağababalarınıza gelince, Amerika’nıza Avrupa'nıza güvenmeniz sizleri kurtaramayacaktır. Ne ben, ne de bu aziz millet fitne ve fesadın ve de günah bataklığı olan batı medeniyetinin karanlık dehlizlerinde çıkıp gelen bu LGBT sapkınlığınızı kabul etmeyiz. Siz bu topraklara ait değilsiniz. Bu menfur cürümün kökleri dışarıdadır.

         Bu sapkın düşüncenin, hangi amaçlarla Müslüman toplumlarda yüksek sesle dile getirilip palazlandırıldığının farkındayız.

         Kendi medeniyet değerlerini yok eden, aile kurumunu bitiren, nesil emniyetini muhafaza edemeyen bu sapkın düşünce Avrupa'yı Amerika'yı bitirdi. İnsani değer namına bir şey bırakmadı.  Kendi medeniyetlerini bitiren, ifsad eden bu sapkınlık ile şimdi Müslüman toplumları ifsad edecekler. Plan belli, tuzaklar görünür halde. Ancak Allahın izniyle bu asil millet, bu tuzaklarınızı da başınıza geçirmenizi bilir.

         Lut kavminin helak olmasına sebep olan bu menfur çirkin,  azgınlığın yazılara konu olması bile insanı tiksindirmeye yetiyor.

         Bu azgınlığın, yine azgın bir topluluk tarafından subvanse edildiği aşikârdır. Dünya genelinde küreselci denilen bir gurup sapıtmış zenginin gelecekteki konfor ve rahatları için insan neslini yok etmeye, aileyi bitirmeye virüs ve hastalıklarla dünya nüfusunu azaltmaya çabaladıkları sürekli yazılıp çizilmektedir. Bu LGBT ve türevleri olan sapkın düşüncelerin onların tornalarından çıktığı bellidir.

         Artık inananlara düşen de bu şeytani ordulara karşı cepheyi sağlamlaştırmaktır. Yoksa bu vebalden kurtulamayacağız biline…

 

                                                                                              Medeni GÜNER

                                                                                                     Eğitimci