Bismil Haber Gazetesi kurucusu Musa Çelebi tarafından karşılanan Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Kızılkaya yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Gazetemiz kurucusu Musa Çelebi ile bir süre sohbet eden Başkan ve Partililer bölgemizdeki yeni proje ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulundular.

Başkan Kızılkaya, Bismil Haber Gazetesini sürekli okuyan birisiyim. Şahsınızı ve çalışanları kutluyor, başarılarının devamını diliyorum, şeklinde konuştu.

KIZILKAYA ‘’PARTİMİZ DAVA PARTİSİDİR’’

Kızılkaya, “Bizim partimiz bir dava partisi. Bizim için makamlar, mevkiler muhakkak olabilir ama hepsinin sonu vardır. Mühim olan davamızın  uğrunda bu memlekete hizmet edebilmek. Özellikle gelecek kuşaklara hizmet edebilmek bizim asli vazifemizdir. Gelecekle ilgili düşüncelerimiz varsa geleceği şekillendirecek olan gençlerimizle ilgili bu ülkeye hizmet edecek AK Parti vizyonunda gençlerimizi çoğaltmamız gerekiyor” açıklamasında bulundu.

Hedefleri doğrultusunda birlikte çalışmanın önemini vurgulayan Ak parti Bismil İlçe Başkanı Mehmet Kızılkaya konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Geçen hafta partimizde kongre seçimi oldu. Biz Ak parti ailesiyiz. Kongre öncesi kırgınlıklar, dargınlıklar bir kenarda duracak. Cumhurbaşkanımıza borcumuz var. Kefenini giyip bu yolda hareket eden Sayın Cumhurbaşkanımızın çalışmalarında ona yardımcı olmalıyız. Biz dava şuuruna, dava bilincine sahip kişileriz. Hepinizin bu şuurda olduğuna yürekten inanıyorum. İnşallah yolumuz açık olur." Dedi.

Gazete kurucusu Musa Çelebi, Ak parti Bismil İlçe Başkanlığına yeni seçilen Mehmet Kızılkaya ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulunarak başarılar diledi.

dscf0304---kopya.jpg

Editör: Haber Merkezi