Yaz tatiline girmeye yaklaştığımız bu zaman diliminde yaz tatili süresince çocukların hem eğlenebilecekleri hem de iyi bir eğitim alabilecekleri aktiviteler arayan ebeveynler için büyük bir ayrıcalık sunan Simya Koleji, 18 Mayıs'ta başlamak üzere hafta sonları 5-10 yaş arası (1,2,3 ve 4.sınıflar) çocuklar için yüzme ve müzik kurslarını başlatıyor.

Bismil’de Yüzme Ve Müzik Kursu 1

Simya Koleji; Sporda, sosyal hayatta, sanatta nezih bir ortamda ayrıcalıklı bir gelişim sağlamaları için Bismil ilçesindeki çocuklara kapılarını açıyor.

Bismil’de Yüzme Ve Müzik Kursu 3

Gelişim çağındaki çocukların spor ve sanat gibi iki temel, iki önemli beceri alanında yeteneklerini keşfetmek ve bu yeteneklerinin gelişimini desteklemek için başlatılan kurs programı; tüm anne ve babaların gönül rahatlığıyla çocuklarını gönderebilecekleri eğitici ve eğlendirici bir ortam sunuyor.

Bismil’de Yüzme Ve Müzik Kursu 2

Konuyla ilgili konuşan Simya Koleji Genel Müdürü Serhat Güzel:

"Kurs programlarımızla sınırlı bir kontenjan sayısına göre faaliyet gösterecek olsak da Kolej imkanlarımızdan ilçemizdeki bütün çocuklarımızın faydalanması en temel arzumuzdur. İlçemizdeki her çocuk bizim için özeldir ve her çocuk kıymetlidir bu manada çocuklarımızın bu kurslarımıza katılması, bu imkanlardan faydalanması bizi mutlu edecektir. İlçemizdeki tüm ebeveynleri sağladığımız koşuları görmek ve kurslarımıza ilgili detaylı bilgi almak için okulumuza çay içmeye bekleriz." diye konuştu.

Bismil’de Yüzme Ve Müzik Kursu 4

Bismil’de Yüzme Ve Müzik Kursu 6

Bismil’de Yüzme Ve Müzik Kursu 5

Muhabir: (Hamdullah Çetin)