Bismil Belediye Başkanı Turgay Gülenç, Bismil İlçe Müftüsü Ahmet Durmuş, Meclis Üyeleri ve beraberindeki heyet ile birlikte, Kutsal topraklarda umre vazifesini yerine getiren Bismil Bayındır mahallesinde oturan Şeyh Naci Tanrıkulu ve Üçtepe Mahallesinde oturan Molla Seyda İbrahim Durmuş’u evlerinde ziyaret etti.  Başkan Gülenç ve beraberindeki heyet Seyyid Şeyh Muhammed Naci Tanrıkulu ile sohbet ederek yaşadığı duyguları paylaştı. İkram edilen zemzemden içip hurmadan yiyen Başkan Gülenç, “Allah kutsal toprakları ziyaret edip haç ve umre ibadetini yerine gitmek isteyip de gidemeyen tüm inananlara da nasip etsin inşallah” dedi.

Kutsal topraklardaki umre ibadetini tamamlayarak sağlıklı şekilde dönen Seyyid Şeyh Muhammed Naci Tanrıkulu ve Seyda Molla İbrahim Durmuş, Bismil Belediye Başkanı Turgay Gülenç ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ettiler.

Daha sonra Üçtepe’de taziye ziyaretine katılan Başkan Gülenç ve beraberindeki heyet ardında yatılı Kur’an Kursu incelemelerde bulunarak Molla Seyda İbrahim Durmuş’a Bismil İlçesi ve bölge halkına verdiği ilmi hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi