“Önce insan, önce eğitim” anlayışıyla yola çıktığımız, büyük çaba, özveri ve fedakarlıklarla yoğun mesai harcanarak meydana getirilen çağdaş ve modern eğitim yuvası olan Simya Koleji görkemli bir açılışla Bismil halkıyla buluştu.

Kısa sürede büyük fedakarlıklarla ve yoğun mesai harcanarak bitirilen kolejimiz, sahip olduğu güzel ve ferah eğitim ortamıyla, son teknoloji ile donatılmış sınıflarıyla Bismil halkını büyüledi.
    Açılışta konuşma yapa Bismil Simya Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa ULUDAĞ yaptığı açıklamada “Böylesine bir okulu kısa sürede Bismil halkıyla buluşturduğumuz için çok mutlu ve gururluyuz. Bismil’e çağ atlatacak bu proje ile birlikte öğrencilerimizi aydınlık geleceğe, modern ve çağdaş eğitim ışığında hazırlayacağız. Bismil halkına hayırlı olsun.” Açıklamasından sonra konuşmasını emeği geçen herkese teşekkür ederek tamamladı. 
    Daha sonra kürsüye çıkan Bismil Simya Okulları Genel Koordinatörü Sayın Ahmet Özmen, “hayaldi gerçek oldu. Bu büyük hayali  gerçekleştirerek haklı bir gurur ve mutluluk içerisindeyiz. Bu zorlu süreçte bizim yanımızda olan dostlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkürü borç biliriz.” Öğrencilerden de başarı sözü alan Sayın Özmen, herkese hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek konuşmasını noktaladı.
dscf8572.jpgdscf8582.jpgdscf8574.jpg

Editör: Haber Merkezi