Diyarbakır-Bismil 

TEPE MAHALLESİNDE ADAY SAYISI 2’YE ÇIKTI

Daha önce Mala Bubi ailesinde Hüseyin Şimşek adaylığını açıklamıştı. 

Bu sefer, 2024 yerel seçimlere 5 gün kala mevcut Muhtar Abdülkadir Sümer seçmen kağıtları hazırlayarak adaylığını açıkladı.

Tepe mahallesi Muhtar adayı olduğunu ifade eden Abdülkadir Sümer, Bismil Haber Gazetesine açıklamada bulundu. 

Sümer, Tepe beldesine muhtar adayı olduğunu ifade ederek, ihtiyar heyeti olarak, Meki Doğru, Hamza Güneş, Cemil Gözüaçık, Veysi Özbek, Şeyhmus Karakoç, Güven Biçim, Salih Akgül ve Mustafa Çetin olduğunu ifade etti. 

VARGÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ"

Görev süresi içerisinde hiçbir ayrım yapmadan Tepe halkına hizmet etmeyi kendime şiar edindiğini ifade eden Sümer, Tepe beldesi için, Tepe’de anacadde Beton Asfalt Kaldırım mangal (BSK) çalışması yatırım programına alınmış, Çamelu Deresi Taşkın koruma çalışması için gerekli girişimlerde bulunarak yapım programına aldıklarını söyledi.

Tepe mahallesine Doğalgaz için 3 yıldır uğraştıklarını ifade ederek, girişimlerimiz sonuçlanmak üzeredir. Diye konuştu. 

7B5E6977 810E 4Ec9 A18B 8E2Ea814F8C7Fotoğraf: DSI Diyarbakır 10. Bölge müdürlüğü Çamelu Deresi islah çalışması için görüşme; 

Tepe mahallesinde 3 mezarlığa Büyükşehir belediyesinde girişimlerde bulunduğunu söyleyen Abdülkadir Sümer, Tepe mahallemizde 3 mezarlığa Büyükşehir belediyesi mezarlıklar müdürlüğünde, Tepe mahallesinde mezarlık bakım onarım işi programda olduğunu ifade etti. 

Sümer sözlerini şöyle sürdürdü. Söz verdiğimiz tüm projeleri yapmakla kalmayıp ilave bir çok esere imza atmak için uğraş verdiğini, Her iki okulda öğrencilerimizin oynaması için Halısaha yapımı için uğraş verdiğini ifade ederek, Tepe devlet hastanesinde çok şükür Doktor eksiği yoktur. Eğitim konusunda öğretmenlerimizle sürekli temas halindeyiz. Dedi

BAZI HATALARIM OLDU- DERS ALDIM

Pandemi ve Deprem sürecini yaşadıklarını ifade eden Sümer, Bu pandemi sürecinde her zaman vatandaşın yayında oldum. Bugüne kadar tenezzül edip, muhtarlık maaşını almadım. Tepe halkının hizmetinde kullandım. Diye konuştu.

Sümer, Dedaş’ın saatleri dışarıya alınması benim alakam yoktur. Dedaş program ve kararı ile yapılmıştır. Benim hakkında asılsız iddialarda bulunanları Allah’a havale ediyorum. Dedi

KAMUOYUNA BEYAN EDİYORUM 

2024 Yılında yapılacak olan seçimler de Tepe mahallesinde bir kez daha muhtar adayı olduğunu anımsatan Sümer, Bu vesileyle Tepe Mahallemize muhtar adayı olduğumu tüm kamuoyuna beyan ediyorum. Yeni dönemde de bir çok proje ve esere imza atabilmek için vargücümüzle çalışmaya söz veriyorum. Diye konuştu. 

Muhabir: Sedat Erdinç