Her geçen gün yaygınlaşan şeker hastalığı artık çocukluktan itibaren yaygınlaşmaya başladı. 34 yıllık bitkisel ürünler üzerinde çalışmalar yapan uluslar arası bitki uzmanı Herbalist İbrahim Aydın, son on yıldır üzerinde araştırma yapılıp son üç yıldır satışa sunulan DERMAŞ DİYABET DROGU sayesinde diyabet hastalarına umut oldu.


“ÇÖZÜM DOĞADA GİZLİ”
DERMAŞ bitkisel ürünlerin sahibi Herbalist İbrahim Aydın, diyabet hastalığının tedavisi olmayan bir keder olmadığını, bilakis tedavisi ve çözümünün doğada gizli olduğunu söyledi.


DERMAŞ DİYABET DROGU asrın vebasına son verip yaşamınıza yepyeni sağlık katan, pankreasın paran kim iltihabını söktüğünden vücudun kendi kendine insülin salgılanmasını sağlayarak sağlığınıza kavuşmanıza yardım eden bitkisel bir üründür.
Faydaları;
1-Kan şekerini dengeler.
2-Ani kan şekeri düşüşünü ve yükselmesini engeller.
3-Pankreasın çalışmasını engelleyen bozuklukları gidererek, pankrasın düzenli çalışmasını sağlar.
4-Ağız kuruluğu, sık idrara çıkma, el ayak yanmaları ve kilo kaybını engeller.
5-Şekerden dolayı bozulan cinsel fonksiyon sorunlarını gidermeye yardımcı olur.
6-Pankreas üzerindeki yağlanmalar ve kireçlemelerin giderilmesini sağlar.
7-İnsülin salgılama kalitesini düzenler.
8-Vücutta üretilen glikozun enerjiye çevrilmesine yardımcı olur.
9-Pankreasın yenilenmesine ve hormonal dengenin düzenlemesinde yardımcı olur.
10-Şekerden dolayı böbrek yetmezliği, göz rahatsızlığı gibi sinsi rahatsızlıkları gidermeye yardımcı olur.

“34 YILDIR ŞİFA DAĞITIYOR”
Ülkemizde her üç kişiden birini etkisi altına alan ve her geçen gün  yaygınlaşan şeker hastalığı için tıptan umduğunu bulamayan ve tıbbın yetersiz kaldığı durumlarda alternatif tıbba yönelen vatandaşlar çareyi bitkisel çözümlerde arıyor. DERMAŞ DİYABET DROGU ile diyabet hastalarına umut olan 34 yıllık bitki uzmanı Herbalist İbrahim Aydın; yıllardır yaptığı çalışmalarla, modern tıp tedavisinin yanında bitkisel takviyelerle desteklendiğinde şeker hastalığından tamamen kurtulmanın  mümkün olabileceğini söyledi.Dermaş ürünleri hakkında halkımızı her zaman bilinçli bir hale getirmeye çalıştıklarını ve  arzu eden herkesin dermasbitki.com sayfasından daha detaylı bilgi alabilecegini ifade eden İbrahim ADYIN şöyle devam etti..


“27 BİN ÇEŞİT BİTKİ ÜZERİNDE ANALİZLER YAPILDI”
T.C Sağlık Bakanlığı İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü'nün 01 Ekim 1985 tarih ve 5777 sayılı daimi genelgesi doğrultusunda satılan DERMAŞ ürünleri,  uluslar arası bitki uzmanı Herbalist İbrahim Aydın'ın 34 yıllık tecrübesiyle sağlığa uygun bir şekilde üretilmektedir. Onbinlerce sağlık problemi olan hastalara destek olan Aydın, iç hastalıklar ve nefroloji uzmanı Prof. Dr. Ziya Mocan ve Beslenme ve Diyet Uzmanı Sanem Apa kontrolünde hastalarına hizmet vermektedir. 27 bin çeşit bitki üzerinde fiziki ve kimyasal analizler yapan Aydın, bitkisel çözümler konusunda 130 yıllık bir geçmişleri olduğunu ve toplam 348 hastalığı tedavi etmekte kullanılan ürünlerinin olduğunu belirtti.


“ÇOCUKLUĞUNDAN BERİDİR BİTKİLERE MERAKLI”
1970'li yıllarda daha çocuk iken anne annesi tarafından hazırlanan bitkisel karışımlara yardımcı olarak, o dönemden günümüze bütün şifalı bitkileri tanıdığını belirten İbrahim Aydın, “1978 yılında önce DERMAN ŞİFALI BİTKİLER adı altında işe başladım, daha sonra anonim şirket haline gelince DERMAŞ adı ile hizmete devam ettim. Günümüze kadar aldığım 1,330 adet T.C. Tarım Bakanlığı gıda üretim sertifikaları ile bitkisel çaylar ve ürünleri üretmeye başladım, T.C Sağlık Bakanlığı'nın ilgili satış izni ile Bitkisel Drog (karışım) satışı yapmaktayız. Önümüzdeki günlerde onaylanmış olan başvurumuz neticesinde “Uluslar arası Hijyen Belgesi'ni de DERMAŞ bünyesine kazandıracağız. DERMAŞ markasıyla Türkiye'nin en çok bitki çeşidine ve üretim iznine sahip bir firmayız. Ürünlerimiz tablet ya da kapsül olmayıp bitki özütleri ve ekstratları tamamen doğal olan el değirmeni, dibek ve havan kullanmak suretiyle elde edilir. Ayrıca ülkemizdeki endamik (yöreye has, dünyada başka bir yerde yetişmeyen) şifalı bitkilerin miktarları ve  faydalı kısımlarını araştıran biri olarak halen 27,000 çeşidi araştırmaya devam etmekteyiz. Hastalarımız sadece yurt genelinde değil yurt dışında da, Almanya, Hollanda ve Fransa gibi birçok Avrupa ülkesinden, Amerika, uzak doğu ve orta doğu ülkelerinden de iletişim bilgilerimizden bize ulaşmaktadırlar.

Ürünlerimizden faydalanmak isteyen hastalarımız 0534 894 7997 veya  0 212 424 07 07  , numaralı telefondan ve www.dermasbitki.com isimli web sitemizden irtibat kurabilirler” dedi.

Editör: Haber Merkezi