Bismil Belediye Heyetini Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve başkan yardımcıları karşıladı.
Belediye Heyeti, ilk olarak Kardeş Şehitkamil Belediyesini ziyaret etti. Burada Şehitkamil Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar hakkında çeşitli bilgiler alındı.
Belediye binasının ziyareti ardından Kardeş Şehitkamil Belediyesi yöneticileri ve belediye heyeti, Şehitkamil Belediyesi’nin saha çalışmalarını gezdi.
Şehitkamil Belediyesi tarafından yapılan park, temizlik çalışmaları ve inşaat sahaları gezen belediye heyeti, Şehitkamil Belediyesi yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Kardeş Şehitkamil Belediyesinin yaptığı çalışmaları çok güzel bulduğunu belirten Belediye Başkan Turgay Gülenç, Şehitkamil Belediyesinin tecrübelerinden ve desteklerinden yararlanmak istediklerini söyledi.
Kardeş Belediyenin her konuda kendilerine destek ve yardımcı olduğunu ifade eden Başkan Gülenç, gösterilen sıcak ilgi ve alakan dolayı Kardeş Şehitkamil Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.
Bismil’e Şehitkamil Kardeşlik Parkı
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Kardeş ilçe Bismil’e belediyecilik hizmetleri konusunda gereken tüm desteği sağlayacaklarını söyleyerek Ayrıca Bismil ilçesine Şehitkamil kardeşlik parkı ismiyle bir park yapacağının müjdesini verdi 
Başkan Fadıloğlu ”Bismilliler, hak ettikleri tüm belediyecilik hizmetlerine kavuşacaklar. Gerçekleştireceğimiz proje ve hizmetlerle Bismil'i imrenilen, beğenilen bir ilçe haline getireceğiz " dedi.
Heyeti ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Fadıloğlu, Kardeş belediyeye gereken her türlü desteğin verileceğini söyledi.  Kayyum Belediyesinin ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Belediye heyetine teşekkür etti.

whatsapp-image-2017-10-04-at-17.08.35.jpegwhatsapp-image-2017-10-04-at-17.08.33.jpeg

Editör: Haber Merkezi