Yoksul ailelere yaptıkları yardımları ile bilinen, İstanbul'da ikamet eden Of Mahalle Muhtarı Hasan Karaaslan’ın yeğeni Bismilli İş İnsanları Murat ve İbrahim Parlak kardeşler bu ramazanda da Bismilli hemşerilerini unutmayarak 200 aileye ramazan kolisi dağıttı. 

Türkiye’nin birçok illerinde ihtiyaç sahibi ailelere verdiği destekleri ile bilinen iş insanları Murat ve İbrahim Parlak kardeşler çocuklara ve ailelerine yaptıkları yardım kadar Türkiye'nin birçok ilinde sokak hayvanlarına yaptıkları desteklerle de tanınıyorlar.

Bismilli Esnafımızı da destekliyoruz

Her yıl Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere yardım paketlerini Bismil’deki esnaflarında temin ederek Bismil esnafının da kazanmasını sağlayan Parlak kardeşler, bu yılda Ramazan ayı dolayısıyla ilçedeki bir hayır kurumu aracılığıyla 200 Ramazan kolisini ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine teslim edildi.

Ramazan ayında yardımları daha da önemsediklerini dile getiren İbrahim Parlak “Bismilli hiçbir zaman unutmuyoruz Ramazan aylarında erzak ve öğrencilerin kiraları ile yakından ilgilendiğini belirterek, “Daha önce yardımlarımıza devam edeceğinin sözünü vermiştik, çok şükür sözümüzü tuttuk. Bu sene yine hemşerilerimize 200 ramazan kolisi daha dağıttık. Bundan sonra da yardımlarımız devam edecektir” dedi.

Parlak “Bismil’den Uzak Değiliz”

İstanbul’da yaşamamız Bismil’den uzak olduğumuzun anlamına gelmediğini dile getiren İş İnsanı Murat Parlak ise, “Bismil bizim için önemli. Biz buralıyız burayı seviyoruz. İstanbul'da yaşıyor olmamız Bismil’den uzak olduğumuz anlamına gelmiyor. Elimizden geldiği kadar elimizi ihtiyaç sahibi ailelere uzatmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diler Tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını şimdi den tebrik ediyorum, ifadelerini kullandı.

Yapılan yardım çalışmalarıyla yeğenlerini takdir eden Of Mahalle Muhtarı Hasan Karaaslan ise, "İstanbul'da bulunan yeğenlerim iş insanları Murat ve İbrahim Parlak Bismil’ deki hemşerilerini unutmayarak 200 adet Ramazan kolisini ihtiyaç sahibine ulaştırdılar. Tüm Bismilli iş adamlarından Bismil’e sahip çıkmalarını bekliyoruz. " şeklinde konuştu.

 

“Bize Bayramı Yaşattılar”

Beş nüfusla harabe bir evde zor şartlarda yaşam mücadelesi veren Hacı Yanız, yapılan yardımından dolayı Parlak Kardeşlere teşekkür ederek minnettar olduğunu dile getirdi. Hacı Yanız “Değerli iş adamı hemşerimizin dağıttığı yardım kolileri ile Ramazan sevincini yaşadık. Muhtaç bir aile olarak İş adamlarımızın bu duyarlılığından dolayı duacıyız. Allah bol kazanç versin. " şeklinde konuştu.

parlak-kardesler,-bu-ramazanda-da-bismilli-hemserilerini-unutmadi-(1)[107889]-001.jpg

Editör: Haber Merkezi