AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışlalı, “Nitelikli, vasıflı gençlerimizin kültürüne, gelenek göreneklerine bağlı, büyüklerini sayan, küçüklerini seven her şeyiyle güzel bir insan olması noktasında yetiştirilmesine vesile olacak olan bu gibi kurumların çoğalmasını ümit ediyorum” dedi.

Bismil ilim Yayma cemiyeti İmam hatip lisesi ve Öğrenci yurdu ziyaret eden Miletvekili Kışlalı ve Kocaeli belediye başkanı Baran'ı Bismil Kaymakamı Turgay Gülenç, Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak, Bismil İlim Yayma Cemiyeti başkanı Muhammed Şerif Aras, eşlik etti. Bismil  İlim Yayma Cemiyeti İmam Hatip Lisesi ve yurdunu ziyaret eden Milletvekili İsrafil Kışlalı, İlim Yayma Cemiyeti Bismil Şube Başkanı Muhammed Şerif Aras 'dan cemiyetin çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

İlim Yayma Cemiyeti  çok önemli kuruluşlarımızdan bir tanesi olduğunu ifade eden Aras, İlim Yayma Cemiyeti Bismil'de kurumsallaşması çok büyük bir avantaj ve kazanım. Öncelikli olarak kuruluş amaçlarından birisi nitelikli insanların yetişmesi için ellerinden gelen gayreti göstermesi,  bu kuruluşumuzun çalışmaları neticesinde Bismil'de  için de şu ana kadar çok güzel çalışmalar yapıldı. Bu gibi kurumlarımızın var olması gerçekten kültürel değerlerimize, nitelikli insanlarımızın yetişmesine, imkanları olmayıp da tahsil hayatını tamamlayamayan belki binlerce insanımıza çok ciddi çalışmalar sağlayan bir kuruluşumuz. Bu kuruluşlarımızın daha da yaygınlaşması için gençlerimize, öğrencilerimize destekleri sağlama noktasında işadamlarımızın karşılık beklemeden ellerini değil, bedenlerini taşın altına koymalarını bekliyoruz. dedi.

Daha sonra, AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışlalı ve Kocaeli Belediye başkanı İsmail Baran , Bismil Kaymakamı Turgay Gülenç, Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak İlim yayma cemiyeti İmam Hatip Lisesi ve Öğrenci yurdunu gezdiler.

Milletvekili Kışlalı yaptığı açıklamada; İlim Yayma Cemiyeti genel merkezi tarafında Bismil ilçemize böyle güzel ve çok amaçlı bir yapının yapılması ve ilçeye hizmet vermesinde ötürü çok mutlu oldum.

Eğitim ve öğretime hazır olan okul ve yurdun biran önce faaliyete girerek hizmet vermesi, ilçemize büyük bir kazanım olduğunu söyleyen Kışlalı, çözüm sürecinde Bismil ilçesini iki defa ziyaret ettiğini ve bu ziyarette ilçe halkı ve ensafıyla güzel bir diyalog oluştu. Bismil güzel bir ilçe ve her zaman güzel hizmetleri hak ediyor dedi.

14468609_1104773906278922_3910635435541609371_o.jpg

Editör: Haber Merkezi