İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge ile ülke genelinde başlatılan denetimler sürüyor. Bismil Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İlçe Jandarma ve Emniyet ekipleriyle, gruplar halinde değişik caddelere dağılarak market, berber,  kafe,  lokanta, kahvehane, çay bahçesi, pazar yerleri ve toplu taşıma araçları gibi toplu kullanılan alanlarda denetim yapıldı. Esnaf ve vatandaşların tedbir kurallarına riayet etmesi konusunda uyarıda bulanan ekipler aksi taktirde gerekli ceza işlemlerini olacağını belirterek salgınla mücadelede alınında kararlara uyum sağlamanın oldukça önemli olduğunu vurgulandı.

                                                         
     "Sağlık İçin Hepimiz İçin" sloganıyla yapılan denetime Bismil Belediyesi Zabıta ekipleri ilçe genelindeki maske, mesafe ve temizlik konularında vatandaşlara uyarılarda bulundu.!
Bismil Belediyesi, korona virüs salgını kapsamında denetimlerini sıkılaştıran ekipler araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu ana caddeler başta olmak üzere ilçe genelindeki maske, mesafe ve temizlik konularında vatandaşlara uyarılarda bulundu. Ekipler denetimleri sırasında kurallara uymayan işletmeler hakkında cezai işlem uyguladı.

2-192.jpg3-190.jpg4-132.jpg5-086.jpg

Editör: Haber Merkezi