Beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Vural, Fen İşleri Müdürü İrfan Aydın ve İmar ve Şehircilik Müdürü Hasan Karadağ ile yapılan sıcak asfalt çalışması ve Buğday Pazarı çevre düzenlenmesini inceleyen Başkan Gülenç, esnaflarla bir araya geldi. Esnaflarla bir süre sohbet eden Başkan Gülenç, yapılan hizmetlerle ilgili bilgiler verdi.

2017 Hububat Sezonu’nun bol ve kazançlı olmasını temennin de bulunan Başkan Gülenç, Mevcut buğday pazarının durumunun değerlendirileceğini söyledi.

Gülenç “Burada çok ciddi ticaretler yapılıyor”

Buğday Pazarını ve Kamyon garajını inceleyen Başkan Gülenç yaptığı açıklamada ,“ Esnafımızın daha rahat ortamlarda ticari hayatlarını sürdürebilmeleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Burada esnafımızı ziyaret ederken değişik sorunlarla karşılaştık. Bismil Hububat Kompleksi bizler için çok önemli pazarlardan birisidir. Burada çok ciddi ticaretler yapılıyor. Bu ticari faaliyetleri yapan insanlarında Belediyeden kaynaklı sorunları varsa ortadan kaldırılması gerekiyor. Bizler esnaflarımıza bu süreçte de ticari hayatlarında başarılar diliyoruz. Esnaflarımızın İlçemize kattıkları katkılarından dolayı da teşekkür ediyoruz. ” diye konuştu.
 

Gülenç” Taziye evi vazgeçilmez bir ihtiyaçtır”

Devlet Demir Yolları tarafından Sinan Mahallesinde devam eden köprü inşaatı ve tazievi inşaatını inceleyen Başkan Gülenç, burada incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.
Öte yandan taziye evi ve köprü inşaatının en kısa süre içerisinde bitirileceğine dikkat çeken Başkan Gülenç: “Taziye evi ve Köprüler artık vazgeçilmez bir ihtiyaçtır. İnşaatları en kısa süre içerisinde tamamlayarak hizmete sunacağız” diye konuştu.
Daha sonra Yukarısazlık mahalle sakinleri ile bir süre sohbet eden Başkan Gülenç, Muhtardan mahalle hakkında bilgi aldı.
Yukarısazlık mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri, böylesine anlamlı bir hizmetten dolayı Başkan Gülenç’e teşekkür ettiler.

3-095.jpg

koylere-ziyaret-2.jpeg4-002.jpeg

Editör: Haber Merkezi