Heyete, ilçedeki sorunların çözümü için el birliği içinde hal edeceğini söyleyen Kaymakam Türkmen, devlet olarak tüm vatandaşlara eşit mesafede olduklarını söyledi.
İlçeye yeni atanan Kaymakam Türkmen’e hoş geldin ziyaretinde bulunun Bismil kanaat önderleri ziyaret sırasında ilçenin önemli sorunlarını masaya yatırdı. Özellikle ilçenin kanayan yarası haline gelen Bismil yolarının bir an önce yapılması için Kaymakam Türkmen’e ricada bulundu.
Yoğun katılım olduğu ziyarette memnuniyetini dile getiren Kaymakam Türkmen, ilk defa ilçenin sorunları için bu kadar kanaat önderlerin bir arada gördüğünü ifade etti.
Kaymakam Türkmen, Bismil’in layık olduğu hizmeti alması için siz değerli kanaat önderlerinin desteğiyle elbirliği içinde çalışacağız.
Ben insanların sesine kulak vermeyi onları dinlemeyi seven biriyim,  sizler ise kanaat önderleri olarak halkın sorunları, taleplerini tarafsız bir şekilde bize anlatmanızı istiyorum.

6-051.jpg

Kanaat önderlerine kapımız her zaman açıktır
Kaymakam Türkmen, meslekte bir şiarım var makama gelen herkesi ayakta karşılarım ve ayakta uğurlarım bunun içinde tek bir şartım var oda cebinde Türkiye Cumhuriyeti kimliği taşımasıdır. 
Her vatandaşa karşı eşit mesafede olacağını belirten Kaymakam Türkmen” Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı görevimi ifa edeceğim süre içerisinde, vatandaş odaklı hizmet anlayışı gereği, kamu hizmetlerinin etkin, adil ve tarafsız bir şekilde vatandaşlarımıza en kolay ve hızlı bir şekilde sunulması çabası içerisinde olacağım. Tüm mesai arkadaşlarımla, kamu kurum ve kuruluşlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımız, karşılıklı işbirliği ve koordinasyon anlayışı içerisinde, ilçemizin refah seviyesinin yükseltilmesi ve daha yaşanır bir ilçe olması yönündeki çalışmaların önceliğimiz olacağını belirtmek isterim. Bu duygu ve düşüncelerle benden önce görev yapan meslektaşlarım başta olmak üzere, bugüne kadar ilçemize hizmet eden, görevli veya gönüllü herkese teşekkür ederim” dedi.
Kanaat önderleri adına söz alan Hasan Vural,  “Heyet adına öncelikle ilçemize hoş geldiniz bugün heyet içerisinde aramıza gelemeyen arkadaşlarımız oldu. 
Burada bulunan heyeti amacı ilçenin kalkınması, hak ettiği hizmeti alması için çalışmaktadır.
Heyet olarak konu Bismil olunca siyasi kimliğimizi, Ticari görüşümüzü bir tarafa asıyoruz, Bismil’in kalkınması sorunların çözülmesi için odaklanıyoruz. 
Vural, Bismil’in kalkınması ve ilerlemesi için bir platform oluşturmak istiyoruz. Bu platforma başkanlık yapmanızı istiyoruz.
Bismil tarım ilçesi olmasına rağmen ne yazık ki tarıma dayalı organize sanayi sitemiz yoktur, ve bunun gibi benzer birçok sorunlarımız var siz ve kanaat önderlerinin desteğiyle ilçemizi birlikte hak ettiği yere taşıyacağız.
Daha sonra konuşan Kaymakam Türkmen, görev yaptığım ilçelerde organize sanayi yapılması için elimden gelen her desteği verdim, Bismil gibi büyük bir ilçenin tarıma dayalı organize sanayinin olmaması büyük bir eksikliktir.
Göreve geldiğim günden itibaren ilçenin eksikliklerini  gidermek adına bugün ilçe merkeziden bulunan bozuk yollar için yama çalışması başlattık.
Genel bir asfaltlama çalışması için DİSKİ altyapı çalışmasında sonra ilçede sıcak asfalt çalışması yapılacaktır.
Konferansa katılan kanaat önderlerinin görüş ve önerilerini alan kaymakam Türkmen, çok verimli bir ziyaret olduğunu ifade ederek herkese teşekkür etti.
Kanaat önderleri ise  Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hamza Türkmen’ne her türlü desteği vereceklerini belirttiler.

12-016.jpg

5-075.jpg10-023.jpg6-052.jpg11-026.jpg


 

Editör: Haber Merkezi