Programa birçok yetim çocuk ve aileleri katıldı. İftar öncesinde çocuklar için Hacivat-Karagöz oyunu sergilendi ve çeşitli etkinlikler düzenlendi.

İHH İnsani Yardım Vakfı Siirt İl Temsilcisi Faruk Süzgün, bu yıl da geleneksel hale getirdikleri yetimlere yönelik iftar programına yoğun katılım olduğunu belirtti. Ayrıca, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları nedeniyle ramazana buruk girdiklerini ve dualarının Gazze için olduğunu ifade etti. Süzgün, umutlarının Filistin'in en kısa zamanda özgürlüğüne kavuşması olduğunu dile getirdi.

Bitlis Vakıflar Bölge Müdürü Ali Osman Ayan ise İHH ile birlikte düzenlenen etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederek, "Genel Müdürlüğümüz tarafından her yıl ramazan ayında tüm illerde, bölgemiz genelinde ise 6 ilde farklı lokasyonlarda iftar programları düzenliyoruz. Bugün de Dünya Yetimler Günü dolayısıyla iftar programı organize ettik." şeklinde konuştu.

Bitlis Vakıflar Bölge Müdürü Ali Osman Ayan da İHH ile ortak gerçekleştirdikleri etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederek, "Genel Müdürlüğümüz tarafından her sene ramazan ayında tüm illerde, bölgemiz genelinde ise 6 ilde farklı lokasyon alanlarında iftar programları düzenliyoruz. Bugün de Dünya Yetimler Günü dolayısıyla iftar programı organize ettik." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA