Olay, Çukurca ilçesi yakınlarında bulunan taş ocağı yakınlarında akşam saatlerinde meydana geldi. Dağdan kopan kaya parçaları, kara yoluna düşerek büyük hasara yol açtı. Yolun bir kısmında çökme de meydana geldiği görüldü.

Bu sırada seyir halinde olan Zelal Açar idaresindeki kamyonet, kaya parçalarının arasında kaldı. Araçta bulunan sürücü Zelal Açar, kaya parçalarının düşmeye devam ettiğini görünce aracından inerek olay yerinden uzaklaştı.

Resim F7A234A0

Durumun farkına varan vatandaşlar tarafından ihbar üzerine olay yerine AFAD, jandarma, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Vali Yardımcıları Buğra Karadağ ve Tayyar Emre Mahmutoğlu da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı.

Vali Yardımcısı Buğra Karadağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, "saat 22.00 civarında yola kaya parçalarının düştüğü ihbarı üzerine ekiplerin bölgeye yönlendirildiğini söyledi. Karadağ, "Ekiplerimiz olay yerinde gerekli çalışmaları yapıyor. Yolun ne zaman trafiğe açılacağına dair şu an için bir bilgi yok" dedi.

Resim 51B5A0F1

Kaynak: (Haber Merkezi)