Yeni eğitim projeleriyle ilgili hazırlık çalışmaları sürüyor. Bismil Kaymakamlık makamında gerçekleşen toplantıda, MEKSA Vakfıyla ortaklaşa yürütülecek olan mesleki eğitim kurslarından faydalanacak kursiyerlerin belirlenmesi amacıyla bir komisyon oluşturulmasına ve belirlenen faydalanıcıların ailelerine Kaymakamımız Başkanlığında ziyaretler gerçekleştirilmesine karar verildi.

Kaymakam Harun Başıbüyük başkanlığında, Kaymakamlık Makamında İlçe Müftüsü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür v. Halk Eğitim Müdürü, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve  İlçe Proje Koordinasyon Birimi personellerinin katılımı ile İlçemizde uygulanmak üzere tasarlanan projelerin hazırlık çalışmalarına yönelik toplantı yapıldı.

Toplantıda MEKSA Vakfıyla ortaklaşa yürütülecek olan mesleki eğitim kurslarından faydalanacak kursiyerlerin belirlenmesi amacıyla bir komisyon oluşturulmasına ve belirlenen faydalanıcıların ailelerine Kaymakam Harun Başıbüyük Başkanlığında ziyaretler gerçekleştirilmesine karar verildi.

 Ayrıca Proje Koordinasyon Birimince yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, Kaymakam Harun Başıbüyük, teklif çağrısına çıkan kuruluşların günlük muntazam olarak takip edilmesini, hiçbir teklif çağrısının gözden kaçırılmamasını ve uygun olan teklif çağrılarına proje hazırlanması talimatını vermesiyle toplantı sona erdi.

 

Editör: Haber Merkezi