Bismil Başakşehir girişinde Behram petrol tesislerinde toplanan araç kovboyu oluşturdu. Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Kerem Süleyman Yüksel Behram petrol karşısında miting için toplanan dolmuş ve araçların önüne geldi. 

Bismil Kaymakamı ve Belediye başkanı Kerem Süleyman Yüksel, Diyarbakır halkının Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a karşı ayrı bir sevgi beslediğini öne sürerek mitinge yoğun bir katılım beklediklerini söyledi.

3-134.jpg

İLÇE TEŞKİLATINDA ÇALIŞMALAR

 AK Parti teşkilatı Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün katılacağı miting için günlerdir yoğun çalışma yürütüyor. Bismil İlçe teşkilatı, gençlik kolları, kadın kolları, partinin tüm kurulları vatandaşları ziyaret ederek mitine davet ediyor.

BÜYÜK DİYARBAKIR MİTİNGİNE DAVET

AK Parti Bismil Belediye Başkan adayı Hacı kemal Arslan, tüm Bismillileri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek mitinge davet etti. Arslan, Tüm hemşerilerimizi mitinge davet ediyorum. Dedi.

KIZILKAYA YOĞUN ÇALIŞIYOR.

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Kızılkaya Bismillileri mitinge davet ederek, Bugün İstasyon Meydanında saat 16:00’da, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştireceğimiz Büyük Diyarbakır Mitingine hepinizi davet ediyorum. Diyarbakır’a olan sevdasını ortaya koyan liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevdamızı bir kez daha coşkulu mitingimizle haykıralım. Bu vesileyle bütün Bismillileri, Cumhur İttifakına gönül vermiş kardeşlerimizi büyük Diyarbakır mitingimize davet ediyorum” ifadelerini kulandı.

Editör: Haber Merkezi