Bismil Kanaat Önderlerinde Hasan Vural, H Ahmet Çelebi, H Ramazan Doğan, H. Ali Bilmez, Hasan Tanrıkulu ve Osman Gülseven’den oluşan bir grup kanaat önderleri, Bismil merkezde bulunan eski Devlet hastanesinin Acil ve Kadın Doğum ve Diş polikliniği olması için Kaymakama Hastane Raporu dosyası sundular.

KANAAT ÖNDERLERİ ATIL DURUMDA BULUNAN ESKİ HASTANENİN TEKRAR HASTANE VE ACİL OLARAK FALİYETTE BULUNMASINI İSTİYOR.

Kaymakam Türkmen, Eski hastanenin Kütüphane ve Okul türü düşündükleri ifade ederek, Köseli mevkide bulunan Yeni hastanenin bahçesinde 50+10 yataklı yeni hastane ve Ağız ve Diş merkezi yapılması için girişimde bulunacaklarını ifade etti.

BİSMİL HALKININ İSTEĞİ OLAN ŞEHİR MERKEZİNDE BULUNAN ESKİ HASTANENİN ACİL VE BAZI POLİKLİNİKLERE VE KİRADA BULUNAN AĞIZ VE DIŞ MERKEZİNE DÖNÜŞME İSTEĞİ GERÇEKLEŞMİYOR.

Şehir merkezde bulunan hastanenin acile dönüşmeyeceğini ifade Kaymakam ve Belediye Başkanı Hamza Türkmen, Atıl durumda bulunan hastaneyi, Kütüphane ve okul benzeri olarak düşündüklerini ifade etti.

TOPLANTIDA KARŞILIKLI İSTİŞAREDE BULUNULDU.
Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Hamza Türkmen Başkanlığında yapılan toplantıda hastanenin sorunlarıyla alakalı karşılıklı olarak istişarelerde bulunuldu.

4-123.jpg

Editör: Haber Merkezi