Toplantıda konuşan Belediye Başkan vekili Gülenç, "İçişleri Bakanlığımız ve Valiliğimizin görevlendirilmesi ile bir görevlendirme oldu. Devlet geleneğimizde bir makam ve mevki talep edilmez ama verilen görev layıkıyla yerine getirilir. Bize Belediye Başkan Vekilliği tevdi edildi. Bizde birim müdürleri ve belediye çalışanları olarak gecemizi gündüzümüze katarak verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacağız. Yerel yönetimlerin görevleri kanun ile belirlenmiştir. Yerel yönetimlerin asıl amacı hizmet sınırları içinde yaşayan vatandaşlara en iyi şekilde hizmet götürmektedir. Bizlerde birim müdürlerimiz ve personelimizle birlikte bu minvalde özverili bir şekilde görevimiz en iyi şekilde yapacağız" dedi.

BELEDİYELERİN GÖREVİ KENT HALKININ HAYATINI KOLAYLAŞTIRMAK VE GELİŞİMİN ÖNÜNÜ AÇMAKTIR.

Yapılan toplantıda Bismil ilçemiz genel sorunları ele alınıp çözüm önerileri değerlendirildi.

Toplantıyla ilgili açıklama yapan Gülenç; “ Belediyelerin görevi kent halkının hayatını kolaylaştırmak ve gelişimin önünü açmaktır. Bu amaç doğrultusunda başta Belediye Kaymakamlık ve tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlikte tüm imkanları seferber ederek vatandaşlarımızın hak ettiği hizmeti Bismil’e sunmak için var gücümüzle çalışacağız şeklinde beyanda bulundu.

Başkan Gülenç Bismil'de en iyi hizmeti sunmak için tüm kamu kurum ve kuruluşları, STK ve Bismil halkı ile koordineli bir şekilde çalışılacağını dile getirerek, tüm Bismil halkından destek talep etti.

Editör: Haber Merkezi