Muhtarlar, esnaflar, STK’lar, dernekler, çiftçiler, kanaat önderleri, sanayicilerden oluşan yüzlerce katılımcısıyla Bismil ilçesi hemşerileri olan Dr. Biten’i bağrına bastı.

BİTEN, SAĞLIK BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ!

Coşkulu kalabalığa hitaben konuşma yapan Dr. Biten, Çünkü sağlık hizmetleri anne karnından ileri yaşlara kadar toplumda her ferdimizin ortak ihtiyaç alanı. Bunun yanında birde hasta olduğumuzda muhatap olduğumuz sağlık çalışanlarından hassasiyet, ilgi ve şefkatte bekliyoruz. dedi.

Dr. Biten; Diyarbakır, Bismil ve tüm ilçeler için sağlık alanında yapılan gelişmelerden bahsederek bu konuda kendisine düşen ne varsa elinden gelenin fazlasını yapacağını söyledi.  Sağlık alanında 7/24 yapılan sağlık hizmeti sunumu için özveri ve fedakârlıkla çalışan tüm sağlık personeline teşekkür etti. Bu vesileyle başarıya ulaşmanın fedakârlık istediğini şu cümlelerle dile getirdi.

“ Geceli gündüzlü çalışmak demek bu işleri yapmak, anneden, babadan, çocuktan ayrı durmak demek bu işleri yapmak, fedakârlık ister bu işleri yapmak. Azim ister, istekli olmayı ister. Hakkaniyetli olmak en önemlisidir bu işlerde ve en zorudur hakkaniyetli olmak. İşte önemli olan zoru başarmaktır. Ve bu çerçevede çalışarak başarılı olduk. Siz değerli esnaflarımız, çiftçilerimiz, dernek yöneticilerimiz, muhtarlarımız kendiişlerinizde de ailenizden, çevrenizden fedakârlıkta bulunup hakkaniyetli olmaya çalışıyorsunuz. İşte başarının sırrı budur. Birlik ve beraberlik içerisinde el birliği ile sorunlara çözüm aramak gerekir ve işi ehline vermek gereklidir.”

9fbb06cc-ed3d-4225-a9e4-126f844b8f71.jpg

Dr. Aziz Alper Biten, Önemli olan kubbede hoş seda bırakmak. Sağlık Alanında uzun yıllar kullanılacak projeler inşa edeceğiz. Verdiğimiz hiçbir söz lafta kalmayacak. Hizmetin kaptanı olarak biz rol olacağız. Her bir vatandaşımızda gönüllü olarak hizmetlerimizi denetleyecek. Her zaman iç içe olacağız. Makamda oturan değil, sahada çalışan, olacağız" ifadelerini kullandı.

HEMŞERİLERİ SEVGİ GÖSTERİSİNDE BULUNDU.

 Konuşmalarını tamamlayan Dr. Aziz Alper Biten  tek tek masaları gezerek sıkmadık dost eli bırakmadı. Bismil ilçesindeki programdan sonra Siirt ilindeki davete icabet etmek üzere programdan ayrıldı.

bdc2cbc4-14f9-4d4c-9062-4eda7b79638e.jpg

 

Editör: Haber Merkezi