Bismil’de banka Şube sayıları artıyor. İlçede İş Bankası- Ziraat Bankası- Halk bankası- Deniz bankası- Vakıf Bankası ve en son Ak Bankası açıldı. Ak bankası Diyarbakır'daki 7. şubesi Bismil ilçesinde düzenlenen bir törenle açıldı.

BİSMİL İLÇESİNDE 6 ADET BANKA VAR.

Bismil ilçesi 2004 yılına kadar 2 banka şubesi bulunuyorken, şimdi banka şube sayısı 6 ya yükseldi.

Banka müdürleri İlçede banka sayısının artışının, şehrin gelişimine bağladılar.

EKONOMİK VERİLER OLUMLU

Bismil ticaret odası ve esnaf sanatkarlar odası yetkilileri  İlçede banka sayısının çoğalmasıı bizi mutlu ediyor. Türkiye ve Bismil ekonomisinin geliştiğini gösteriyor. İşsizlik oranlarımız da tüm bölgelerdeki en az işsizliğe sahip olma konumunda. Sanayicilerimiz işsizliğin az olduğunu, işçi bulamadıklarını belirtiyorlar. Bu ekonominin geliştiğini gösteriyor. İşadamlarımıza, sanayicilerimize katkı sağlayacağını diliyorum" ifadelerini kullandı.

İlçede yeni açıla Akbank Bismil Şubesi Müdürü Kiyasettin Kuşin,  Akbank'ın Bismil Şubesi'ne müdür olarak atanmaktan gurur duyduğunu söyledi. Kuşin "Görevlerinde uzman kadromuzla birlikte, bankamızın kurumsal kimliğine yakışır şekilde tüm Bismil halkına Akbank'ın mükemmel hizmet deneyimini yaşatmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi