Bismil Belediye Başkanı Turgay Gülenç, yaptığı açıklamada, “ İlçedeki eğitim-öğretim kurumlarının fiziki şartlarının düzeltilmesi amacıyla belli bir program dahilinde okulların iç ve dış cephe boyamasını gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Gülenç, “Amacımız, geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin daha temiz ve kaliteli şartlarda eğitim almalarını sağlamaktır” dedi.

Yaz sezonunda okulları yeni eğitim-öğretim yılına hazırladıklarını belirten Başkan Gülenç, okul aile birliği ile okul idarecilerinin belediyeye verdikleri dilekçelerine istinaden oluşturulan bir program dahilinde boya dağıtımı gerçekleştiğini kaydetti. Başkan Gülenç, “Yaz tatilini fırsat bilerek imkanlarımız ölçüsünde düzenli olarak ilçe genelindeki okulları bakım ve onarımdan geçiriyoruz.

Belediye olarak okul idarecileriyle sürekli istişare içerisindeyiz. Göreve geldiğimizden beri belediyemize dilekçe ile başvuran okullarımızın iç ve dış cephelerinin boyamasını belediye olarak belli bir program dahilinde gerçekleştiriyoruz. Boya malzemesini belediyemiz tarafından temin ediyor, işçiliğini de okul ve okul aile birliği üstleniyor. Bismil Belediyesi olarak eğitim ve öğretim kurumlarına desteğimiz devam edecektir. 2017-2018 eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimize ve eğitimcilerimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi