Kurban bayramı münasebetiyle Ülke'de bir koşuşturma başladı. Bu koşuşturma başta şehir terminallaeri olan otogarlar başta olmak üzere tüm çarşı pazar heyacanlandı.

Okulların başlaması, turizm çalışanların işlerinin sonuna gelmesi ve bayramın gelmesiyleotobüs biletleri tükendi! Artık boş koltuk bulmak neredeyse imkansız. Daha önce otobüs bileti alanlar kara borsa olarak satanlar bile var. biletkess.com olarak bu karmaşaya son vererek herkesin rahat bir memleket havası almak için otobüs firmalarının ek sefer düzenleyenin biletlerini bir arada topladık. Ek otobüs seferlerin online kredi kartına taksit imkanı vererek biletkess.com üzerinden biletinizi temin edebilirsiniz.

Şehir terminalleri olan otogarlar dolup taştı! Memleketin bayram kokusunu koklamak için vatandaşlar otogarlara akın etti. Ama otobüs firmalarının biletleri maalesef tükenmiş durumda şimdi. Bayramı fırsat bilet otobüs firma sahipleri izin dahilinde otobüs ek seferdüzenlemektedir. Bizler de sizler için ek sefer düzenleyen otobüs firmaların biletlerininaraştırıp online olarak satışa çıkarttık. Hemen hemen tüm otobüs firmaları ek sefer düzenlemek için kendi imkanlarını seferber etmektedir.

Yolcular Şehir ismi girerek Ek Otobüs seferi var mı? diye sorguluyorlar. Buna gerek yok aşağıdaki bilet linkine tıkla tüm ek otobüs seferleri bir arada.

Ek seferlerin biletlerini sorgulamak için: www.biletkess.com

Akıllı telefonlarınızdan, mobil uygulamalarıyla biletkess'in uygulamasını ücretsiz telefon yada tabletinize indirin %10 daha indirimli otobüs bileti yada uçak bileti alın.

ANDROİD UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ipektr.biletkess&hl=tr

APP STORE UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN:

https://itunes.apple.com/tr/app/biletkess/id907380875?mt=8

www.biletkess.com Online Otobüs ve Uçak Bilet Merkezi
Editör: Haber Merkezi