Belediye Başkanı Turgay GÜLENÇ, Bismil Devlet Hastanesini ziyaret ederek hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun temennisinde bulunarak istek ve ihtiyaçlarını sordu.
Hastalarla sohbet eden Belediye Başkanı Gülenç’e hastalar ve hasta yakınları ziyaretinden dolayı teşekkür ederek duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Bismil Belediye Başkanı Turgay Gülenç, "Hastalık ve sağlık insan içindir. Allah her şeyin hayırlısını versin. Hastanemizde tedavi gören tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyor, Allah’tan acil şifalar diliyorum. Tedavi gören hastalarımızı ziyaret ederek onlarla hemhal olmaya çalıştık. Hasta ve yakınlarına moral ve motivasyon vermek için ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Her zaman olduğu gibi biz vatandaşlarımızın yanındayız. Görev yapılması gerekiyorsa, en başta insan sağlığı için, insan refahı ve huzuru ön planda tutularak yapılmalıdır. İhtiyaç duyulduğunda insanımızın iyi gününde ya da kötü gününde yanında olabilmenin gerekli olduğunu düşünüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle hasta olan kardeşlerimize Allah’tan acil şifa yakınlarına da sabır ve kolaylıklar diliyorum" dedi.
Hastalara geçmiş olsun ziyaretinden sonra Hastaneye gelen vatandaşlarımız için ücretsiz toplu taşıma hizmetin açılışı yapmak üzere hastaneden ayrıldı.
hasta-ziyareti.jpg-2.jpg

Editör: Haber Merkezi