AK Parti Bismil İlçe Başkanı Veysel Yağmur ve yönetim kurulu üyelerini, HÜDA PAR Bismil İlçe Başkanı Ali Bilmez ve İlçe yönetimi karşıladı. 
Ak Parti Bismil İlçe Başkanı Yağmur, kendilerini tebrik ziyaretine gelen HÜDA PAR İlçe Başkanı Bilmez ve yönetimine “İade-i Ziyaret”te bulunmak için geldiklerini söyledi. Bismil’in sorunlarının konuşulduğu ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette söz alan HÜDA PAR İlçe Başkanı Bilmez, AK Parti’nin ziyaretinden memnuniyetini dile getirerek Ak Parti yönetimine teşekkür etti. 

Bilmez “Partililerin Bir Araya Gelme Zamanıdır”

Bismil'in birçok sıkıntılarının olduğunu ve salgın hastalığının da bu sıkıntıların artmasında etkisi olduğunu belirten Başkan Bilmez, "Bunun için alınabilecek tedbirler konusunda partilerin bir araya gelmesinin zamanı olduğunu, istişareye dayalı bir sistematiğin oluşmasının Bismil’e fayda getireceğini inancındayız, dedi. 
Yağmur “ Siyasi Partiler Bu Halka Hizmet Etmek İçin Var”

Siyasi partilerin bu halka hizmet etmek için var olduklarını belirten Ak Parti İlçe Başkanı Yağmur ise, “İlçedeki siyasi partilerle birlikte halka hizmet etmek için çalıştığını HÜDA PAR'ın güzel çalışmaları ile halka ve bölgeye iyi hizmetler sunacağına inandıklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren HÜDA PAR İlçe Başkanı Bilmez, AK Parti Bismil İlçe Başkanı Veysel Yağmur ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Ziyaretin ardından çekilen hatıra fotoğrafından sonra AK Parti heyeti ayrıldı.

02-265.jpg03-234.jpg

Editör: Haber Merkezi