Ak Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Mustafa Güleken, 24 Haziran seçimleri sonrası esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek seçim süreci boyunca kendisine verilen desteklerden ve 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ak Parti’ye verilen desteklerden dolayı teşekkür etti.
Güleken, seçim süreci boyunca verilen rahatsızlıktan dolayı esnaflardan özür dilerken desteklerden ötürü teşekkür etti.
24 Haziran genel seçimleri sonunda Bismil’de seçim süreci boyunca çalışmalarda aktif bir şekilde yer alan Milletvekili adayı Mustafa Güleken, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Güleken, seçim süreci boyunca verilen rahatsızlıktan ötürü esnaflardan özür diledi. Genel seçimlerde verilen desteklere teşekkür eden Güleken, “Seçim süreci boyunca kapılarını çalarak oylarına talip olduğumuz vatandaşlarımızın kapılarını şimdi teşekkür etmek için çalacağız” dedi.

Bismil Haber Gazetesini de  Ziyaret Etti.
Esnaf ziyaretinden sonra Bismil Haber Gazetesini ziyaret eden Mustafa Güleken ; Öncelikle önemli olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanmasıydı. Ak Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a verilen desteklerden dolayı bir kez daha vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. dedi.

 

Editör: Haber Merkezi