Bir yıldır ilçemizde görev  yapan Ziraat Bankası Bismil Şube Müdürü Mustafa Gergin tayini çıktı.

İLÇEDE ŞOK ETKİSİ

Bismil’de ‘de göreve başladığı günden bu güne kadar geçen zaman zarfında ilçe halkı tarafından sevilen ve çalışkanlığıyla takdir edilen Ziraat bankası müdürü Mustafa Gergin, Batman Ziraat bankası merkez Şubesi’ne tayinin çıkması ilçede şok etkisi yarattı.

 

BİSMİL İNSANI ÇALIŞKAN

Batman Ziraat bankası Merkez Şubesine tayini çıkan Gergin, “Bismil’de da kaldığım sürede Bismillilerin sevgi ve saygılarına mazhar oldum. Çalışkan ve güzel insanlar. Dürüst ve çalışkan insanlarla 13 ay çalıştım. Ancak bankamın bana verdiği ani bir görev ile Batman Ziraat bankası Merkez Şubesine  gidiyorum.”dedi.

BATMAN ZİRAAT BANKASI MERKEZ ŞUBE MÜDÜRÜ OLARAK ATANDI.

Yaklaşık üç yıldır Ziraat Bankası Merkez Şube Müdürlüğünü yapan Necdet Atlıhan, Denizli’nin Kale ilçesine atandı. Atlıhan’dan boşalan göreve Bismil Ziraat Bankası Şube Müdürü Mustafa Gergin atandı.

SASON ZİRAAT BANKASI ŞUBE MÜDÜRÜ BİSMİLLE ATANDI.

Bismil Ziraat bankası Müdürü Mustafa Gergin, Batman  Ziraat Bankası Merkez Şube Müdürü olarak atandı. Gergin’den boşalan göreve Sason Ziraat bankası Müdürü İdris Buluttekin atandı. Buluttekin Diyarbakır Kulp doğumlu olduğu öğrenildi.

BİSMİL ZİRAAT BANKASI YENİ MÜDÜRÜ İDRİS BULUTTEKİN OLDU

Bismil’de güzel hizmetlerde bulunan Mustafa Gergin ve Sason Ziraat bankası Şube müdürlüğünde İlçemize atanan İdris Buluttekin’e yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.  

Editör: Haber Merkezi