Diyarbakır-Bismil- Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası Yıldız Genç Kızlar Voleybol Turnuvası'nda Bismilli temsilen katılan Yukarıdarlı ortaokulu il üüncüsü oldu.

Turnuvada 1'inci olan takım, Diyarbakır Çelebi Eser ortaokulu Diyarbakır’ı Bölge finallerinde temsil edecek.

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce düzenlenen okullar arası Yıldız Genç Kızlar voleybol turnuvasında toplam 69 takım katıldı.

Bismil’de diğer takımları yenen Bismil Yukarıdarlı Ortaokulu, Bismilli temsilen final maça katıldı. Yıldız Genç Kızlar Voleybol Turnuvası'nda Diyarbakır Çelebi eser ortaokulu 1.ci olurken, 2.ci Diyarbakır bahçeşehir koleji ve 3.cü Bismil yukarıdarı ortaokulu kazandı. Bismil’de bir köy okulunda bu kadar imkansızlıklara rağmen Bismil 1.ci olduktan sonra İlde üçüncü oldu.

Kız öğrenciler şampiyonluk düdüğü ile birlikte takım antrenörlerinin yanına giderek sevinç gösterisi yaptı. Ödül töreninde öğrencilere madalya ve kupaları teslim edilerek toplu fotoğraf çektirildi.

Bismil Yukarıdarlı Ortaokulu Müdürü Nazmi Acar,"Yapılan final maçlarında okulumuz Yıldız Genç Kızlar Voleybol Takımı Diyarbakır İl üçüncüsü oldu. Bize desteklerinden dolayı Sayın kaymakamımız Turgay Gülenç ve İlçe milli eğitim Müdürümüz Aydın Ak çok teşekkür eder,  öğrencilerimize başarılar diliyor, bizlere bu gururu yaşattıkları için emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmeni Yılmaz Atan başta olmak üzere emeği geçen bütün öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

2-105.jpg

 

Editör: Haber Merkezi