Bismil ilçesinde asfaltsız yol bırakmama’ hedefiyle çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren Bismil Belediyesi, asfalt çalışmaları kapsamında Bademli mahallesinde sürdürdüğü asfalt çalışmaları devam ediyor. Bismil Belediye Başkanı Turgay Gülenç, Bademli Mahallesinde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını, Bismil Fen İşleri ekipleri, mahalle muhtarı ve sakinleri ile birlikte inceledi.'“yollarimiz-sicak-asfalta-kavusmasi-hayaldi-gercek-oldu”-3.jpeg“yollarimiz-sicak-asfalta-kavusmasi-hayaldi-gercek-oldu”-1.jpeg

Mahaller sakinleri ile bir araya gelen Başkan Gülenç, Bademli Mahallesinde yapılan hizmetlere dikkat çekerek, ” Fen İşlerimizin buradaki çalışmalarında, bu yolların ıslahı, bakımı ve asfaltlanması noktasında büyük bir özveriyle çalışıyor. Bugün mahallelerimiz de artık sıcak asfalt yapılıyor. Belediyemizin getirdiği imkanlar, hükümetimizin verdiği desteklerle ilçe merkezinden ne varsa, eskiden köy dediğimiz şimdiki mahallelerimize de aynı imkan ve standartlar, aynı çağdaş yaşam standartları sağlıyoruz. Belediyemizin bu çalışmalarından dolayı ilgili birimleri kutluyorum. Bundan sonra tüm mahalle yollarımızın asfaltlanması için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Bir tarafta sıcak asfalt, bir tarafta satıh kaplama, bir tarafta yol ıslahlar çalışmalarımız devam edecektir. ” şeklinde konuştu.

“Hayaldi Gerçek Oldu”

Bademli Mahalle muhtarı Veysi Fidan ise, yapılan hizmetlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yapılan hizmetlerden dolayı Bismil Belediyesi’ne çok teşekkür ederiz. Çok güzel hizmet aldı mahallemiz. Daha önceki yıllarda asfalt yapıldı ancak bu sıcak asfalt değildi.Yollarımız sıcak asfalta kavuşması en büyük hayalimizdi, gerçek oldu,” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi