Türkiye Gönüllü Eğitimciler Derneği'nin, eğitim ve kültür alanında çalışmalar yapan kişi, kurum ve kuruluşları teşvik etmek amacıyla verdiği "Yılın En İyileri" ödülleri dün Ankara Rixos Otel'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Ahmet Haluk Karabel, Türkiye Gönüllü Eğitimciler Derneği tarafından "Yılın Bürokratı" seçildi. "Yılın Devlet Adamı" ödülü TBMM Başkanı Cemil Çiçek'e, "Yılın Kaymakamı" ödülü ise Uludere'de terörist destekçilerinin saldırdığı Uludere Kaymakamı Naif Yavuz'a verildi. "Yılın Valisi" ödülüne ise Ankara Valisi Alaaddin Yüksel layık görüldü.

Türkiye Gönüllü Eğitimciler Derneği'nin, eğitim ve kültür alanında çalışmalar yapan kişi, kurum ve kuruluşları teşvik etmek amacıyla verdiği "Yılın En İyileri" ödülleri dün Ankara Rixos Otel'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

O KAYMAKAM ÖDÜL ALDI

Törenin açılışında konuşan Türkiye Gönüllü Eğitimciler Derneği Genel Başkanı Yar. Doç. Dr. İbrahim Erdoğan, Türkiye genelinde yoksul ve yardıma muhtaç çocukların yanı sıra Somali'de ilköğretim okulu yapılması için yardım kampanyası başlattıklarını söyledi. Binlerce öğrenciye eğitim desteği verdiklerinin altını çizen Erdoğan, üç yıldır düzenledikleri "Yılın En İyileri" ödülleri ile eğitim alanında yapılacak çalışmaları teşvik etmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Türkiye Gönüllü Eğitimciler Derneği'nin ödüllerinden bazıları şöyle:

Yılın Devlet Adamı: TBMM Başkanı Cemil Çiçek

Yılın Bakanı: Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin

Yılın Bürokratı: TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel

Yılın Komisyon Başkanı: TBMM Sağlık Komisyonu Başkanı Prof.Dr. Cevdet Erdöl

Yılın Milletvekili: Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Nabi Avcı

Yılın Valisi: Ankara Valisi Alaaddin Yüksel

Yılın Kaymakamı: Uludere Kaymakamı Naif Yavuz

Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı: Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe

Yılın Kamu Kurumu: TİKA Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanı Dr. Serdar Çam

Yılın Hayırseveri: Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Nevin Gökçek.

Editör: Haber Merkezi