Yetimler Vakfı Genel Merkezi, 13 Ekim Pazar günü Diyarbakır'da İran ve Irak'tan sanatçıların da katılımıyla yetimler yararına ilahilerin seslendirileceği bir konser düzenleyecek. Katılımın ücretsiz olduğu konsere katkı sağlamak isteyenler için yardım toplama stantları oluşturulacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Yetim Öksüz ve Kimsesiz Çocuklarla Yardımlaşma Dayanışma ve Eğitim Vakfı yönetim kurulu üyesi Recep Bozkır, düzenlenecek etkinlik hakkında bilgi verdi.

Bozkır, "Yetimler vakfı olarak yetim, öksüz ve kimsesiz ailelerimiz yararına moral ve motivasyon etkinliği yapacağız. Bu etkinliğimize çevre ülkelerden de sanatçılar katılacaktır. İran, Irak ve Türkiye'den katılacak olan sanatçılar coşkulu bir ilahi konseri vereceklerdir." dedi.

"Konsere giriş ücretsiz olacak"

Konserin ücretsiz olacağını vurgulayan Bozkır, "Aynı zamanda konserimize sponsor olmak ya da bağışta bulunmak isteyen hayırseverlere hesap numaralarımıza yatırarak veya bağış makbuzu karşılığında yardımda bulunabilirler." ifadelerini kullandı.

Konser alanında yardım stantlarının kurulacağını belirten Bozkır, "Konserimiz ücretsiz olacağı için bağış yapmak isteyenler etkinlik alanında kurulacak olan stantlarımızda makbuz karşılığında yardımda bulunabilir, mühürlü kumbaralarımıza desteklerini sunabilirler." şeklinde konuştu.

Yapılacak olan ilahi konserine vatandaşları davet eden Bozkır, "13 Ekim pazar günü saat 13.00'de yapacağımız konser 15 Temmuz Şehitler Parkı (Orman Parkı)'nda olacaktır. Başta yetimler olmak üzere tüm Diyarbakır halkını konserimize bekliyoruz." dedi. 
 

Editör: Haber Merkezi