Merkezi Diyarbakır'da bulunan Yetimler Vakfı, yetimlere yönelik hayır faaliyetlerine devam ediyor. Geliri yetim ailelere bağışlanmak üzere kermes açan Vakıf, bir kez daha yetimlerin yüzünü güldürmeyi hedefliyor.

Merkez Bağlar ilçesi Selahattin Eyyübi Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde dün açılan ve 15 gün sürecek olan kermeste, giyim, kitap, yemek ve ev eşyaları satışa sunuluyor.  

Kermes ile ilgili bilgilendirmede bulunan Yetimler Vakfı Saymanı Recep Bozkurt, vatandaşlardan bu konuda duyarlılık beklediklerini belirterek, kermesten elde edilecek gelirin yetimlere bağışlanacağını kaydetti.

Yetimlere yönelik yapmış oldukları yardımların yetersiz kalmasından dolayı kermes açtıklarını söyleyen Bozkurt, "Yetimler için yapmış olduğumuz yardımların yetersiz olduğunu düşündüğümüz için böylesi bir çalışmaya başvurduk. Biraz daha gelir elde edip daha fazla yetime ulaşma amacıyla böyle bir kermes düzenledik. Kermesimiz dün Perşembe itibari ile başladı ve inşallah 10-15 gün sürecektir. Halkımızın bu kermese desteklerini bekliyoruz. Kermesimizde ne deseniz var. Kitap, elbise, yemek, tatlı çeşitleri, teknolojik aletler, ev eşyaları… Buradan gelecek geliri yetimlere ulaştıracağız. Vatandaşlarımız, yetimlere karşı duyarsız olmasınlar, yetimleri görsünler. Normal alışveriş yaptıkları gibi buraya o gözle bakmasınlar. Çünkü buradaki tüm gelirler yetimler içindir." ifadelerini kullandı.

 

Editör: Haber Merkezi