Her geçen gün çalışma halkalarını genişleten Yetimler Vakfı, mazlum ve muhtaçların adeta umudu haline gelerek; yardıma muhtaç, kimsesiz, fakir ve yetimlerin ihtiyaçlarını hafifletmenin gayreti içerisinde çalışmalarını yürütüyor.

"Gelin bizimle beraber olun ve bu fakirlere destek olalım"
İslami ve insani yardım duygularını artırmak, infak vermeyi yaygınlaştırmak amacıyla yüzlerce üye ve gönüllüsüyle ihtiyaç sahiplerinin yardımlarına koşan ve her ay düzenli olarak yardımları fakir ve muhtaç ailelere ulaştırmaya devam ettiklerini ifade eden Yetimler Vakfı Bismil Temsilcisi Adil Solmaz şunları söyledi:
“Her zaman olduğu gibi bundan sonra da inşallah dağıtmaya devam edeceğiz. Fakat ihtiyaç sahibi birçok insan olduğu için onların ihtiyaçlarına cevap vermekte zorlanıyoruz. Çünkü imkânlarımız oldukça kısıtlıdır. Sizin aracılığınızla özellikle Bismilli hayırseverlere bir çağrıda bulunmak istiyorum ‘gelin bizimle beraber olun ve bu yetimlere destek olalım’ sizler ne kadar destek olursanız, bizler de ihtiyaç sahibi yetimlerimize daha fazla ulaşma imkânına kavuşacağı.” İfadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi