Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanı Ali Erdem, İlçe Başkanı Mehmet Ali Ayhan, Siyasi İşler Başkanı Mehmet Kayıt, Sosyal İşler Başkanı, Mustafa Şenol, Yönetim Başkan Yardımcısı Mehmet Erdem, İlçe Başkan Yardımcısı Avukat A.Kadir Geylani Gönenç , İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Hüseyin Erdem ve Engelliler Koordinasyon Birimi Başkanı Erol Taş Bismil ilçesinde Bismil kaymakamı ve belediye Başkan vekili Hamza Türkmen'i ziyaret etti. 

f54f1105-4245-406b-ad21-f9aa7d6b297e.jpg

Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanı Ali Erdem ve beraberindekiler Esnaf ziyareti ve ardında Bismil Haber Gazetesini ziyaret etti.  


          Gazetemize ziyarette bulunan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ali Erdem, Yeniden Refah Partisi, Türkiye de bugün hatta birkaç yıldır gittikçe ağırlaşan artık kronik bir hal alan sosyal, iktisadi,  hukuki alanlarda yaşanan sorunlar yüzünden vatandaşlar zor günler yaşıyor. Halkın ihtiyaçlarına cevap verecek, halka yeniden umutla bu buhranda kurtaracak olan yine Yeniden Refah Partisi’dir.  Partimiz ülke sorunlarını çözecek kadrolara ve projelere sahiptir. Allah’ın izniyle ve bizlerin de dirayetiyle Yeniden Refah Partisi ülke ve millet için bir umut kaynağı, sorunları da çözecek bir parti olacaktır. 
Partimiz yönetimde, ekonomide, hukukta ülkeyi özgür, eşit, barışçıl, onurlu ve hoşgörülü anlamda insanı olması gereken konuma getirecektir. Yeniden Refah Partimizin ülkemize, milletimize ve özelde de Diyarbakır halkına hayırlı olmasını dilerim.” Dedi.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mekin Çelebi ise Yeniden Refah Partisi heyetine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

04-153.jpg

Editör: Haber Merkezi