Bismil Belediye Başkanı Turgay Gülenç, çeşitli mahallelerde yapımı devam eden parkları yerinde inceledi. Tekel, Sanayi ve Esentepe Mahallelerindeki park inşaatlarını ekipleriyle birlikte inceleyen Başkan Gülenç, sonra Ambar Mahallesindeki park alanını gezdi.

İncelemeler sırasında karşılaştığı vatandaşlarla selamlaşan Başkan Gülenç, Bu ziyaretler kapsamında vatandaşların belediyeden memnun olup olmadıklarını sordu. Halkın beklentilerine önem verdiğini dile getiren Gülenç, Ambar Mahallesi’nde yapımı devam eden park inşaatından sonra mahalle sakinleri ile kahvede buluştu. Kahvede mahalle sakinleri ile oturup sohbet eden Gülenç, karşılaştığı çocuklarla sohbet edip beraber fotoğraf çekti.

Yeni parklar çocukları memnun edecek

Park ve Bahçeler Müdürü Remzi Çekiç ile birlikte yaptığı incelemeler sırasında konuşan Gülenç; “Parkların çocukları memnun edecek ve onlara güvenli bir oyun alanı oluşturacaktır. Yeni yapılacak parklar çocukların değişen ihtiyaçlarına göre hizmet verecektir,”dedi.

“En Kısa Zamanda Hizmete Girecek”

Bismil’in dört bir yanındaki çocukların, rahatlıkla ulaşabilecekleri mahalle parkları kazandıracaklarını vurgulayan Gülenç, Şuan birçok mahallemizde park çalışmalar yapıldığını söyleyerek bu parklarımızda en kısa zamanda hizmete gireceğin müjdesini verdi.

“Kazanan Bismilli Çocuklar Olacak.”

Mahalle parkları ile birlikte ilçenin dört bir yanındaki çocuklarına rahatça oynayabilecekleri alanları kazandıracaklarını belirten Gülenç, “Çocukların parklarda mutlu olduğu bir Bismil inşa etmek istiyoruz. Pek çok park şantiyemiz var. Şu anda birkaç yerde park yapımı devam ediyor. Büyük parklar için gayret göstersek de, mahalle parklarını çok önemsiyoruz. Çünkü insanlarımız mahallelerde yaşıyor ve bu parklar evlere daha yakın olduğundan ulaşabilmesi kolay oluyor. Kararlı bir şekilde sürdürdüğümüz park yenileme ve yeni park açma çalışmalarımız devam ediyor. Kazanan Bismilli çocuklar olacak.” Dedi.

01-087.jpg02-009.jpeg03-006.jpeg04-004.jpeg

Editör: Haber Merkezi