Konuyla ilgi görüşlerini dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Gülseven, 30 Mayıs 2019 tarihinde ilçe milli eğitim müdürü olarak göreve başladım. Eski ilçe milli eğitim müdürümüzün yapmış olduğu katkılardan dolayı kendilerine şükran borçlu olduğunu belirtmek istiyorum.

 Yeni yönetimimize birlikte eğitimin performansını öğrencilerimizin geleceğini çok daha güzel yerlere çıkarmak adına mücadele edeceğimizi, tüm çalışanlarımızla birlikte öğretmenlerimiz, okul müdürlerimiz ve diğer personelimizle birlikte sürekli sahada olup bu başarıyı artırmak için uğraşacağımızın bilinciyle göreve getirildik. Bu görevlendirme doğrultusunda da üstümüze düşen ne varsa yapmaktan asla çekilmeyeceğiz.

Son olarak göreve başladığım günden bu yana yanımızda olan tüm dostlarımıza ve Bismil halkına gerçekten çok teşekkür ediyorum. Çünkü ilçede çok olumlu bir hava var. Gerek sosyal medya üzerinde olsun gerekse insanlar arasındaki diyalogda olsun bundan dolayı çok mutluyum sorumluluğum büyük olduğunun farkındayım İnşallah Bismil halkına ve eğitimine layık olmaya çalışacağım dedi.

Cafer Gülseven Kimdir

1977 yılında Bismil’de dünyaya gelen Cafer Güllseven, ilk, orta ve lise eğitimini Bismil’de gören Gülseven 1999 yılından memleketi olan Bismil ilçesine sınıf öğretmeni olarak atandı.

İki yılık sınıf öğretmeni görevinden sonra 18 yıl okul müdürlüğü görevinde bulunan Cafer Gülseven evli ve bir çocuk babasıdır.

Bismil Haber olarak yeni ilçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Gülseven'e yeni görevinde başarılar dileriz.

32-014.jpg

Editör: Haber Merkezi