Bismil’de Basın mensupları Bismil’e yeni atanan Emniyet müdürünü ziyaret etti. Ziyarette,  Bismil Emniyet Müdürü Mehmet Vural yaptığı açıklamada, İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak “İnsan Odaklı Hizmet”, “Saydamlık”, “Hesap Verebilirlik” anlayışı çerçevesinde; toplumun güvenlik, beklenti, ihtiyaç ve taleplerini dikkate alan, bireysel özgürlük alanlarını daraltmayacak ve aynı zamanda da kamu düzenini sağlayacak etkili, bilimsel yeni yöntemlerle daha huzurlu bir ilçe modelini oluşturmayı hedeflemekteyiz. İnsan hakları ve hukukun üstünlüğü ilkelerinden taviz vermeden, kanun hâkimiyetini esas alacak, toplumun huzur ve güvenliğini, kişilerin can ve mal emniyetini tehdit eden tüm suçlara karşı, kararlı ve sonuç alıcı bir mücadele içinde olacağız. Diye konuştu.

         Halkın desteğini almayan, toplum ile bütünleşemeyen hiçbir kurum başarılı olamayacağını altını çizen  Bismil İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Vural,  Bu düşünceden hareketle toplumsal katılımı sağlamak, içerisinde bulunduğumuz sosyal yapıyla bütünleşmek, topluma daha kaliteli güvenlik hizmeti sunmak ve toplumun güvenlik taleplerine daha iyi cevap verebilmek amacıyla halkla ilişkiler kavramını halkla işbirliğine dönüştüreceğini ifade etti.

 

Suç ve suçla mücadele alanında tüm  kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri, basın mensupları ve vatandaşlarımızla el ele, gönül gönüle, “Ortak Akıl, Ortak Çözüm” sloganıyla hareket edilmesi gerektiğini ifade eden Vural,  polis halk birlikteliği, uyum ve işbirliğinin sağlanması, uygulanacak olan tüm projelerin başarıya ulaşması adına tüm iletişim kanallarımızı açık tutacağız. “Halka Hizmet Hakka Hizmettir” düşüncesinden hareketle daima halkımızın hizmetinde olacağız. Diye konuştu.

           Bizim burada amacımız huzuru ve güvenliği sağlamanın yanı sıra halkımıza polisimizin güler yüzünü göstermek olduğunu altını çizen Bismil Emniyet Müdürü Mehmet Vural,  İnşallah görev süremiz boyunca yapacağımız çalışmalarla da ilçede huzur ve güven havasını daha da ileriye taşımayı amaçlıyoruz. Bu konuda topluma yönelik yapacağımız her çalışmada halkımızı, yanımıza almak istiyoruz. İnşallah tüm bunlar olduğu zaman zaten huzur ve güven ortamı kendiliğinden oluşacaktır” diye konuştu.

          İlçede gerek asayiş gerekse diğer sorun ve sıkıntılarla ilgili çözüm ve önerilere de açık olduklarını ifade eden Vural, bu noktada herkese kapılarının açık olduğunu sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi