Ercan yaptığı açıklamada, " Bismil çok güzel potansiyeli olan bir yer, Çiftçileri çok bilinçli, Bismil’in ticari potansiyeli olan bir yerdir. Bismil’de barajların bitmesiyle Türkiye çapında önemli Tarım havzası konumuna gelecek. Bismillin önü açık Dedi.

   Burada müşterilerimize elimizden gelen en kaliteli bankacılık hizmetleri vermeye çalışacağını ifade eden Ziraat Bankası müdürü Ülkü Ercan,Girişimcilere Değer kredisi %1,08 bankamız verdi. 2017 yılında Kosgeb Sıfır kredi esnafımıza vererek, sadece çiftçinin değil aynı zamanda esnafımızın da yanındayız. Dedi.

BİSMİL’E ÇAKILAN HER ÇİVİDE ZİRAT'IN PAYI OLACAK. KİM EMEK EDİYORSA BİSMİL’LE O ETMEKTE BİZİM DE ALIN TERIMIZ OLACAK.

Bismil’de diğer bankalarla birlikte Ziraat bankası yöneticileri yeni anlayışla halkın yanında olan bir solukla halkla bütünleşmeyi amaçlıyor. Ziraat bankası Bismil Buğdaycılar esnafını ziyaret ederek, Esnaflarının da yanında olduğunu gösterdi.

Diyarbakır doğumlu Bismil Ziraat bankası Müdürü Ülkü Ercan Bir görevin koltukta oturma görevi değil, bu görev üretmenin yanında üreten ile birlikte sahada olacak anlayışını hakim kılıyor.diyor.

BİSMİL’DE ZİRAAT BANKASİ ÇİFTÇİ VE ESNAFIN YANINDA OLACAK.

Bismil Ziraat Bankası artık Çiftçinin yanında her türlü tarımsal üretimde, her türlü ticari faaliyette ve üretim yatırımda Ziraat Bismillin ve Bismillilerin yanında olacak.

Editör: Haber Merkezi