Bismil Of Köyü Muhtarı Hasan Karaaslan’ın yeğeni İstanbul’da yaşayan Bismilli işadamı İbrahim Parlak yine geleneği bozmayarak yardıma muhtaç vatandaşlarımıza,  Bismil Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü aracılığıyla 200 aileye ramazan kolisi yardımında bulunuldu. 

İçerisinde bulunduğumuz Ramazan ayının gelmesiyle, Bismillin yetiştirdiği önemli iş adamlarından, yardım severliğiyle bilinen, İstanbul’da iş hayatını sürdürmekte olan ve eğitime verdiği desteklerle tanınan ve bilinen, İş adamı İbrahim Parlak yine geleneği bozmadı, bu yılda aralıksız olarak sürdürdüğü yardımlarına devam etti.

Esnaflarımıza Destek Oluyoruz
Bismil esnafında faydalanması adına yardım kolilerini Bismil esnaflarından temin eden Ünlü İşdamı Parlak yaptığı açıklamada, “Bismil’deki esnaflarımıza destek olmak adına İlçemizde yapılan tüm yardım paketlerimizi Bismil esnafımızdan temin ettik. Her ne kadar İstanbul da yaşamış olsak bile Ramazan ayında fakir ve ihtiyaç sahibi hemşerilerimize yardımda bulunuyoruz. Bu yılda iki yüz aileye Ramazan paketi yardımında bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İhtiyaç sahibi kardeşlerimizin bir nebzede olsa ihtiyaçlarının karşılamasına yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize.” Dedi.

20-009.jpg

Editör: Haber Merkezi