Hafızlık Yatılı Kız Kur'an Kursu'nu Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan v. Münir Karaloğlu ve beraberindeki heyet tarafından incelendi. Kaba inşaatı devam eden, Bismil ilçesinde Hafızlık Yatılı Kız Kur'an Kursu yapımı tüm hızı ile devam ediyor. Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan v. Münir Karaloğlu, Bismil kaymakamı ve Belediye başkan v Hamza Türkmen ve beraberindeki heyet ile birlikte kaba inşaatı devam eden kursta incelemelerde bulundu.

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan v. Münir Karaloğlu "Sizin En Hayırlınız Kur’anı Öğrenen ve Öğretendir" peygamberimizin hadisini okuyarak, Bismil’de yapımı devam eden Hafızlık Yatılı Kız Kur'an Kursu'nda incelemelerde bulundu.

Vali Karaloğlu, Bismil’de 250 kişilik ilim ve bilgi yuvası kursumuzda, Diyarbakır'dan nice alimlerin yetişmesine vesile olur inşallah, dedi.

DAHA SONRA TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU.

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan v. Münir Karaloğlu, daha sonra AK Parti Diyarbakır İl Başkanı M. Şerif Aydın’ın vefat eden ablası Sakine Batur için taziye ziyaretinde bulundu.

v3.jpgv4.jpgv7.jpg

v8.jpg

 

Editör: Haber Merkezi