Ayrıca kötü görüntü oluşturan elektrik kablolarını DEDAŞ’ın da desteği ile yer atına aldıran Başkan Yüksel, çocuklar için masal park başta olmak üzere çok sayıda oyun parkı yaptırdı.

Yapılan her bir proje, Bismil’in önemli ihtiyacı karşılayacak

İlçenin çehresini değiştirecek tesislerin inşaatlarında incelemelerde bulunan Başkan Yüksel, yapılan tesislerin her birisinin önemli bir ihtiyacı karşılayacağını belirtti.

Gençlik merkezinin faaliyete geçmesiyle beraber Bismillilere çok faydası olacağını vurgulayan Başkan Yüksel “Yapılacak Gençlik Merkezinin bugünün çocukları ve yarının gençleri için güzel bir mekân olacak Bismil`e çok faydası ve katkısı olacaktır, ifadelerini kullandı.

İnşaatı devam eden Belediye hizmet binası hakkında da konuşan Başkan Yüksel” Hizmet binası biterse mevcut emniyet binamızı buraya taşıyacağız. Mevcut Emniyet binasının yerine ise altı oto park üst geniş ve modern bir park olarak değerlendireceğini planlanmaktayız.  Bu projeyle Bismil`in trafiğini bir nebze rahatlatacak aynı zamanda otopark sorunu giderilmiş olacaktır,” dedi.

Hizmetlerden kadınlar da nasibini aldı

Başkan Yüksel ilçede bulunan tüm kesimlere hizmet etmeyi hedeflediklerini belirtirken kadınlar için de ayrı hizmetler sundu. Geçtiğimiz aylarda yapımı tamamlanan Tepe Kadın Taziye Evi hizmete girerken aynı zamanda, kadın istihdamından meslek kurslarına kadar Belediye olarak destek veriliyor.

 

“Hizmetin ne demek olduğunu son 1 yılda gördük”

İlçede ikamet eden vatandaşlar hizmetin ne demek olduğunu 2 Şubat 2017 tarihinden sonra görmeye başladıklarını belirterek şöyle konuştu:

“Biz bugüne kadar bize hizmet edildiğini sanıyormuşuz meğerse. İlçe Kaymakamının Kayyum olarak atanmasının ardından gerçek hizmetin ne demek olduğunu görmeye başladık. İlçenin her türlü sorununa koşan, vatandaşın sorununu çözmek için elinden geleni yapan bir başkan gördük. Temizlik, su, yol, taziye evi, spor tesisi, kültürel tesisler, park, hizmet araçları ve bir çok yenilik sayesinde şuan hizmetin ne olduğunu öğrendik. İlçenin tüm sorunlarını bilen ve çözüm için elinden gelenin fazlasını yapan Başkanımıza teşekkür ediyoruz “diye konuştular.

Editör: Haber Merkezi