Hastanelerde geçirdiği uzun günlerin ardından büyük ölçüde sağlığına kavuşan İbrahim Tatlıses, basın mensupları ile bir araya geldi.

Sağlık durumunun iyiye gittiği gözlenen ünlü türkücü felçli olan sol kolunu da artık kısmen hareket ettirebiliyor. Öyle ki ünlü türkücü sağlığını ispat etmek için basın danışmanının karnına bir yumruk bile attı.

Basın danışmanı ve medya mensupları ile bir süre şakalaşan İbrahim Tatlıses, bir süre yeni çıkaracağı albümden bahsetti ve bu sırada yaşadıkları tekrar aklına gelince göz yaşları içerisinde hissiyatını dile getirdi.

"DULARLARLA YAŞIYORUM"

Dualarla yaşıyorum! Allah'ım, sokakta yaşayan bir ayyaşın bile benim için yaptığı duasını kabul etmiş olabilir.

Saldırıdan sonra uyandığımda konuştuğumu sanıyordum ama konuşamıyormuşum. Etrafımdakilerle uzun süre sadece yazışarak anlaştım. Allah kimseyi benim durumuma düşürmesin. Düşmanlarımı bile!

"TÖVBE EDİP ŞÜKRETTİM"

11 ay sırtüstü yatınca isyan ettim. Ama TV'de 99 depreminden bu yana yatalak olan birini görünce tövbe ederek şükrettim!

İnsan düşünce herkesi daha iyi tanıyor. Dostlarımı artık biliyorum. Vurulduktan sonra sırtımdan vuran çok oldu. O olayın sabahı, kapıma haciz yolladılar!

 

Sabah

Editör: Haber Merkezi