Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, çeşitli temaslarda bulunmak ve programlara katılmak üzere Bismil ilçesine geldi.

Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkanı Vekili Turgay Gülenç'i makam odasında ziyaret eden Vali Güzeloğlu, burada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İlçe ziyaretlerinin 15'nci durağında Bismil'de olduklarını söyleyen Vali Güzeloğlu, kalabalık bir heyetle ilçeye geldiklerini belirtti.

Güzeloğlu, "İlçe kaymakamı, başsavcısı, emniyet müdürü, jandarma komutanı, kamu kuruş kurum amirleri, muhtarlar, sivil toplum temsilcileri, üretici birlik başkanları ve değerli Bismil vatandaşlarıyla Bismil’i konuşacağız. Bismil’in bugünü ve geleceğini hep birlikte paylaşacağız. 2018 yılında Diyarbakır’da sağlanan huzur ve güven ortamı sonrasında inşallah önceliğimiz ekonomik, sosyal ve toplumsal kalkınmadır.  2023, 2053 ve 2071 hedeflerine doğru Türkiye’nin birlik ve beraberlik içinde, huzur ve güven içerisinde büyük ölçüde Diyarbakır’da, Bismil’de çok büyük katkılar ve zenginlikler sunuluyor ve sunulacak inşallah." dedi.

 

Editör: Haber Merkezi