Vakıfbank'tan Çiftçilere Kredi müjdesi

Tarımsal üretimde dünyada önde gelen ülkelerden biri olan Türkiye sektördeki büyüme ivmesini hızlandırdı. Tarım sektörüne yapılan yatırımların her geçen gün artmasıyla üretici destekleme çalışmalarının hızlandığını belirten Vakıf Bank Bismil Müdürü Mehmet Emin Kumlu, “Çiftçinin yanındayız. dedi. 
 
Güneydoğuda Tarım alanında önemli bir yere sahip Bismil'de öneme sahip olan tarım sektöründe ter döken çiftçinin yanındaki güç olmayı sürdürdüklerini belirten VakıfBankası Bismil Şubesi Müdürü Mehmet Emin Kumlu, '' Faaliyet türüne özel olarak tasarladığımız kredi ve kart ürünleriyle müşteri sayımızı artırmaya devam ediyoruz. Bismil'de Çiftçi tarım kartı 260 kişiye verildi. 300 kişide beklemektedir. Tarım zincirinde yer alan bütün işletmeleri yerinde ziyaret ederek, üreticilerin ihtiyaçlarına uygun çözümler geliştirerek hasatta ödemeli işletme ve yatırım kredilerini uygun faiz oranı ve masraflarla çiftçilerin kullanımına sunuyoruz" dedi.

ÜRETİCİYE KART AVANTAJI
HER yıl 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'ne özel masrafsız kredi seçenekleri sunduklarını ifaden eden Kumlu, "Üreticilerin yem, gübre, akaryakıt gibi her türlü ihtiyacını, hayvan alımını, ekipman, traktör, arazi alımı veya ahır/ ağıl/bahçe gibi tesis kurulumlarını uygun fiyatlarla finanse ediyoruz" dedi. 


BİSMİL ÇİFTÇİSİNİNE UYGUN ÇİFTÇİ KREDİ MÜJDESİ


Vakıf Bankası Bismil Şubesi Müdürü Mehmet Emin Kumlu, çiftçilerimize çok uygun kredileri sunuyoruz. Çiftçilerimize Aylık 1,65 kredi sunuyoruz. 
Müdür Kumlu, Pakette, kredi kartlarına ödeme kolaylığı sağlanmasından, aksamadaki kredilerin ödemesiz dönem ve düşük faiz oranıyla yapılandırılması ve takipteki kredilerin faizlerinin sıfırlanması yer alıyor. Bu atılımıyla VakıfBank, ekonomideki olumlu gidişatın toplumun pek çok kesimine yansımasına aracı oluyor dedi.


DÜŞÜK FAİZLİ YAPILANDIRMA KAMPANYASI

Vakıf Bankası Bismil Şubesi Müdürü Mehmet Emin Kumlu " 2018 yıl sonu itibarıyla ödemelerinde 31 gün ve üstü aksama bulunan müşterilerine altı aya varan ödemesiz dönemle yapılandırma imkânı tanıyor. 
Bireysel müşteriler borçlarını üç ay ödemesiz dönem ile 36 aya varan vadelerle yapılandırabilirken, ticari segmentteki müşteriler ise altı ay ödemesiz olarak 60 aya kadar çözüme kavuşabilecek.dedi.

VAKIFBANK TARIM BANKACILIĞI KREDİ ÜRÜNLERİ
  Bitkisel Üretim İşletme Kredisi
  Süt Hayvancılığı İşletme Kredisi
  0 km ve İkinci El Traktör Kredisi
  0 km ve İkinci El Araç Kredisi
  Ekipman Kredisi
  Tarım Arazisi Alım Kredisi
  İşyeri Edindirme Kredisi
  Yeni Tesis Kurulumuna Yönelik Proje Kredileri
  TMO Makbuz Senedi Karşılığı Krediler
   IPARD Projelerine Yönelik Krediler
  Kırsal Kalkınma Yatırımlarına Yönelik Hibe Destekli Proje Kredisi
  KGF Destekli Tarım Kredileri

AVANTAJLI KAMPANYALAR
  Dünya Çiftçiler Gününe Özel Kredi Kampanyası
  Çiftçiye Tam Destek Kampanyası

VAKIFBANK TARIM BANKACILIĞI KART ÜRÜNLERI 
  TarımKart 
  Tarım Kredili Bankomat 
  TMO Kart 

Editör: Haber Merkezi