Hükumet konağın önünde düzenlenen konsere Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Süleyman Yüksel, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Kızılkaya, Ak Parti heyeti ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bismil Belediyesinin Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Ramazan’ın 10’uncu gününde verilen iftar yemeğinin ardından komedyen Yavuz Seçkin ve ekibi sahne aldı. Halkın yoğun katılım gösterdiği konserde birbirinde güzel şarkıların ardında yapılan alev şov gösterisi ve son olarak komedyen Yavuz Seçkin’in sahne aldığı stand-up gösterisi vatandaşların büyük beğenisi topladı.

Sahnede yaptığı stand-up gösterisiyle Bismil halkına keyifli bir akşam yaşatan Yavuz Seçkin’i Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Süleyman Yüksel başta olmak üzere birçok vatandaşlar tarafından keyifle izlendi.

Ünlü şovmen, Mahsum Kırmızı Gül, Fatih Terim gibi bir çok ünlü isimlerin taklitlerini yaparak, izleyicilerden büyük alkış topladı. Stand-up gösterisine, izleyicileri de dahil eden Seçkin, şovuyla Bismil halkından tam puan aldı. Seçkin, gösterinin ardından hayranlarıyla tek tek selfie çekti.

Konser sonunda sahneye gelerek bir konuşma yapan Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Süleyman Yüksel “ Kıymetli Bismilli hemşehrilerim bir ramazan etkinliğinde değerli sanatçımız ile beraber güzel bir ramazan akşamı geçirdik. Yaptığı güzel gösterileri ile nice sanatçımızı sahnede gözlerimizin önünden geçirdi. Onları da hatırlama fırsatımız oldu. Ondan dolayı sanatçımıza ayrıca şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Başkan Yüksel” Bismil Belediyesi olarak Ramazan başladığından beri  hafta da iki akşam olmak üzere iftar da ve iftar sonrasında etkinlikler de bir arada olacağız. Sanırım çoğunuz Yavuz Seçkin’i ilk defa görüyorsunuz beni de ilk defa görmüş oluyorsunuz.  Pazartesi günü Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili olarak göreve başladım. Bundan sonra Kaymakam ve Belediye Başkan vekili olarak hizmetlerimizi beraber gerçekleştireceğiz. Ramazan ayı boyunca birbirimizden değerli sanatçılarımızla bir arada olacağız. Bu güzel günde bizlerle birlikte olan sanatçımıza şahsım adına ve Bismil adına şükranlarımı sunuyorum.” Şeklinde konuştu.

55.jpeg

Editör: Haber Merkezi