Kurulduğu günden beri mağdur ailelere yardımlarda bulunarak muhtaç insanlara umut olan Umut Kervanı Bismil temsilciliği, üç aylar münasebetiyle birçok aileye yardımda bulundu.

İhtiyaç sahiplerine yapılan yardımlar sonrası konuşan Bismil Umut Kervanı temsilcisi Mehmet Akdoğan, ilçede onlarca aileye gıda ve kırmızı et yardımlarda bulunduklarını ifade ederek şunları söyledi:

"Üç Aylar münasebetiyle ilçede onlarca fakir ve muhtaç ailelere gıda yardımı ve kırmızı et dağıtımında bulunduk. İnşallah mağdur ailelere yardımlarımız devam edecektir. Hayırseverlerin verdikleri yardımların aracılığıyla Özelikle girmiş olduğumuz Üç Aylar'da yardımlarımızı hızlandıracağız."

Hayırseverler ile muhtaç insanlar arasında köprü olduklarını belirten akdoğan, gelen yardımları yardımlarını bekletmeden ailelere ulaştırdıklarını söyleyerek "Yardımda bulunduğumuz yüzlerce mağdur ailenin adresleri mevcuttur ve bizlerde bu ailelerimize yılın her ayında düzenli olarak yardımlarda bulunuyoruz. Verdiğimiz gıda kolilerin yanı sıra kırmızı et üç ayların başlangıcında verdik."

03-238.jpg04-149.jpg

Editör: Haber Merkezi