Umut Kervanı Vakfı tarafından Türkiye genelinde yapılan yardımlar sürüyor. Zenginler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü vazifesini gören Umut Kervanı, Bismil ilçesinde tespit ettiği onlarca ailelere gıda yardımda bulundu.

Her geçen gün ihtiyaç sahibi ailenin arttığına dikkat çeken vakıf yetkilileri, zenginlere ve hayırseverlere yardımlarını artırma çağrısında bulundu.

Yapılan yardımlar hakkında açıklamalarda bulunan Umut Kervanı Vakfı Bismil Temsilcisi Fuat Ayaş, “Zengin ile maddi imkânı iyi olmayan vatandaşlar arasında köprü vazifesini üstlenen vakfımız, en ücra köşelerde bulunan mağdur insanlara ulaşmaya gayret ediyor. Bu yardımlarımızı imkânlar dâhilinde yapıyoruz. Her geçen gün yardım ulaştırılması gereken aile sayısı artıyor. Ocak 2020 ayında birinci derece mağdur olan onlarca aileye gıda yardım kolisi dağıttık. Bundan sonra da yardımlarımız devam edecektir.” dedi.

Kendilerine yardım için her gün başvuruların olduğunu hatırlatan Ayaş, hayırseverlere ve iş adamlarına yaptıkları yardımları artırma çağrısında bulundu. 
Yaptıkları yardımlarla ilgili açıklamalarda bulunan Ayaş, "Yardım paketlerinde; bulgur, pirinç, yağ, makarna, köftelik gibi temel gıda malzemeleri var. Başta Şentepe ve Esentepe mahalleleri başta olmak üzere dernek üye ve gönüllülerimizle yardım paketlerimizi daha önce tespit ettiğimiz ailelere ulaştırdık." ifadelerini kullandı.

14-008.jpg12-014.jpg13-007.jpg

Editör: Haber Merkezi