MAÇA KADAR İSTANBUL’DA

Diyarbakırspor, Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta yarın deplasmanda yapacağı 3.hafta maçı için bugün İstanbul’a gidecek. Kendisi gibi bu ligin ekibi olan ve yine kendisiyle beraber sadece 1 puana sahip olarak galibiyeti bulunmayan Tepecikspor’la zorlu bir mücadeleye çıkacak olan Yeşil-Kırmızılı takım sabah saatlerinde uçakla gideceği İstanbul’da Küçükçekmece İlçesi’nde kampa girecek. Yarın sabah maçı oynamak üzere Tepecik beldesine gidecek olan Diyarbakırspor’un deplasman ulaşım ve konaklama giderlerini her zaman olduğu gibi TFF karşılayacak.

Sentetik zeminli Tepecik Stadı’na uyum sağlamak için aynı zemine sahip DSİSpor Tesisleri’nde günde çift idman yaparak maça hazırlanan Yeşil-Kırmızılı takımın Tepecikspor maçına götüreceği 18 kişilik futbolcu kadrosu bu sabah açıklanacak.

A2 LİGİ İÇİN CEVAP BEKLENİYOR

Bu arada A2 Ligi’nde mücadele etmek için TFF’ye başvuran Diyarbakırspor’a henüz cevap gelmediği bildirildi. Statü gereği bu lige Süper Lig ve Bank Asya 1.Lig takımları alınırken,TFF koşulları uyan ekipleri de tercih edebiliyor. Diyarbakırspor Alt Yapı Teknik Sorumlusu Enver Aylak, bu lige katılacakmış gibi hazırlıklara devam ettiklerini söyledi. Aylak,”Federasyon geçmiş yıllarda Spor Toto 2.Lig ve 3.Lig’den de bazı kulüplerin bu lig için yaptığı müracatları kabul etti. Biz de bu umudu taşıyoruz. Diyarbakırspor’un geleceği için bu lige katılmak önemlidir. Temennimiz olumlu yanıt gelmesidir. Bu lige katılacağız gibi çalışma yapıyoruz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi