Kardeş Okul Projesi programına Bismil Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kemal Yılmaz, Şube Müdürü Şemsettin Arpas,  Bismil Eğitim kurumları Dernek Başkanı Mehmet Kızılkaya Okul Müdürleri,  Uğur dershanesi idarecileri ve öğrencileri katıldı.

Bismil Uğur Dershanesi Yukarıharım İlköğretim okulu’nu kardeş okul seçerek, okulun ihtiyaçlarını gidermek amacıyla destek ziyaretinde bulundu. Kardeş okul projesi ile çerçevesinde ve dershane bünyesinde Dershane Müdürü, öğretmenler ve öğrenciler tarafından yardıma ihtiyacı olan öğrenciler için yapılan yardım gezisi, öğrenciler tarafından yoğun ilgi uyandırdı.
 
Öğrencilere verilecek yardımlar koliler halinde Yukarıharım İlköğretim Okuluna teslim edildi.


Programda konuşan Bismil Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kemal Yılmaz, bu tür etkinliklerin paylaşımın öğrenilebilmesi adına çok önemli olduğuna dikkati çekerek, Kardeş okul projesiyle hem bizim öğrencilerimizin ufku genişliyor, hem de durumu iyi olan diğer yavrularımız kendilerinden daha zor şartlarda eğitimlerine devam eden kardeşlerinin durumunu görüp onları anlayabiliyor’’ ifadesini kullandı.

Dershane müdürü İkram Dal söz konusu projenin öğrencilerin eğitim seviyesinin yükselmesi, insanların birbirleriyle kaynaşması, yardımlaşma duygularının artması açısından önemli bir proje olduğunu söyledi.
Yukarıharım İlköğretim okul Müdürü Hanifi Özkalp ise Uğur dershanesinin başlattığı bu projeyle okulumuzun ve öğrencilerimizin ihtiyaçlarının büyük bir kısmının giderildiğini, buna vesile olan Bismil Uğur Dershanesi idaresine, Öğretmenlerine ve öğrencilerine yürekten teşekkür ediyorum dedi.

05.20130502202649.jpg

1.20130502202613.jpg

2.20130502202451.jpg

 

Editör: Haber Merkezi